Steba SV 50 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Мультиварки Steba SV 50 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

16

The cooking time 

depends on the thickness of the food

 ∙ Increase time by at least 20% for deep-frozen food.
 ∙ All time information is approximate and should be adjusted according to taste.
 ∙ The time should be doubled for tough meat.

Meat:

Temperature 68°C - 62°C

Thickness

Time

10 mm

30 Minutes

20 mm

45 Minutes

30 mm

95 Minutes

40 mm

120 Minutes

50 mm

180 Minutes

60 mm

250 Minutes

Poultry:

Temperature 63°C - 65°C

Thickness

Time

10 mm

20 Minutes

20 mm

40 Minutes

30 mm

75 Minutes

40 mm

90 Minutes

Fish:

Temperature 55°C - 58°C

Thickness

Time

10 mm

10 Minutes

20 mm

20 Minutes

30 mm

30 Minutes

40 mm

40 Minutes

50 mm

50 Minutes

60 mm

60 Minutes

Vegetables:

Temperature 80°C - 85°C

Type

Time

Asparagus

35 Minutes

Potatoes*

70 Minutes

Root vegetables*

110 Minutes

* diced

Do not let the temperatures fall lower than indicated in the 
table!

Please note that the times shown in the operating instructions and the recipe booklet 
are recommended minimum times that the food should stay in the device, 

when the 

appliance has already been filled with hot (tap) water.

 Filling the appliance 

with cold water will increase the times by approximately 30 minutes. Always, fill the 
sous-vide cooker, including the food, with water up to the marking “max”. Thus, it 
can be ensured that the set temperatures can be kept within the sous-vide cooking 
field of 65°C with a precision of +/- 0,5°C. The food that is being cooked can be put 
into the water bath immediately after filling, and can remain in the water for well 
beyond the specified minimum times without the required core temperature rising 
above the temperature setting due to the sous-vide method.

Steba tip

If you insert several vacuum bags with different cooking times and qualities of meat, 
you should mark them previously. At 62°C you can leave the meat in the pot and 
remove any if necessary, without any change of the consistency of the meat.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Steba SV 50?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"