Redmond RMK-M451 - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Мультиварки Redmond RMK-M451 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

21

RMK-M451

GBR

The baked product has been left in the appliance with 

the closed lid for too long

We recommend that you take the baked product out of the bowl 

right after the baking cycle is over or leave it on “Keep Warm” mode 

for a short period of time only

PASTRY WON’T RISE

Eggs and sugar were not whisked well

Use proven recipes adapted for the device. Choose, measure and 

process the ingredients according to the recommendations given 

in the recipe.

The dough sat for too long before being baked 
The flour wasn’t sifted or the dough was not  kneaded well
Wrong ingredients
Wrong recipe

Certain REDMOND multikitchens feature overheat protection in the “ТУШЕНИЕ” and “СУП” programmes. In case there is not 

enough liquid in the bowl, the appliance activates overheat protection, automatically interrupts the programme, and switches 

to “Keep Warm”. 

Recommended Steaming Time for Different Meals

Meal

Weight,  g  / 

Quantity, pcs.

Water, ml

Cooking time, min

1

Pork/ beef fillet (cut into 1.5 - 2 cm cubes)

500

800

30/40

2

Mutton fillet (cut into 1.5 - 2 cm cubes)

500

800

40

3

Chicken fillet (cut into 1.5 - 2 cm cubes)

500

800

20

4

Meatballs/cutlets

500

800

25/40

5

Fish (fillet)

300

800

15

6

Seafood mix (frozen)

300

800

5

7

Dumplings

5 pcs.

800

25/30

8

Potatoes (cut into 4 wedges)

500

800

20

9

Carrots (cut into 1.5 - 2 cm cubes)

500

800

35

10

Beets (cut into 4 wedges)

500

1500

90

11

Vegetables (frozen)

500

800

5

12

Eggs

5 pcs.

800

10

Please note that these are only approximate guidelines. Steaming times may vary, depending on the quality of foods and your 

personal preferences. 

Table of Default Settings

Programme

Recommendations for use

Default time

A d j u s t m e n t  

r a n g e /

increments

“Time Delay”

W

aiting to ac

cess

 

operating

 

parameters

“K

eep 

W

arm”

МУЛЬТИПО

-

ВАР

Adjust cooking time and temperature 

to cook any dish of your choice 

00:30

2 min – 15 h/ 1 min 

If temperature is higher than 

130°С: 2 min – 2 h / 1 min

+

+

+

Programme

Recommendations for use

Default time

A d j u s t m e n t  

r a n g e /

increments

“Time Delay”

W

aiting to ac

cess

 

operating

 

parameters

“K

eep 

W

arm”

ПЛОВ

Cook meat, fish, poultry, and vegetable pilafs  00:35

10 min – 2 h / 5 min

+

+

+

НА ПАРУ

Steam meat, fish, vegetables, poultry, 

and other foods

00:30

10 min – 2 h / 5 min 

+

+

+

СУП

Cook  different  types  of  soups  and 

broths 

00:40

20 min – 8 h / 5 min

+

+

+

МАКАРОНЫ

Cook different types of pasta, sausages, 

ravioli and other convenience foods 

00:08

2 min – 1 h / 1 min

+

М О Л О Ч Н А Я 

КАША

Cook porridges with milk

00:25

5 min – 1 h 30 min / 1 min

+

+

+

ТУШЕНИЕ

Make  meat,  fish, vegetable,  side  and 

multicomponent dishes stews 

1:00

20 min – 12 h / 5 min

+

+

ВЫПЕЧКА

Bake cakes, biscuits, puddings and pies 

from puff pastry dough and yeast dough  00:50

20 min – 4 h / 10 min

+

+

ЖАРКА

Cook  fried  meat,  fish, vegetable  and 

multicomponent dishes

00:15

5 min – 1 h / 1 min

+

+

ЙОГУРТ

Cook different types of yogurt 

8:00

30 min – 12 h / 30 min

+

ХЛЕБ

Make bread from rye and wheat flour 

(including dough proofing stage) 

3:00

10 min – 6 h / 5 min

+

+

ТОМЛЕНИЕ

Cook  baked  milk,  canned  meat,  fore 

shank, meat jelly and aspic 

3:00

5 min – 12 h / 10 min

+

+

ЭКСПРЕСС

Quick cook rice, fluffy water porridge  –

Recommended temperature for “МУЛЬТИПОВАР”

Tempera- 

ture, °C

Recommendations for use 

35

Proofing dough, cooking vinegar 

40

Make yogurts 

45

Starter 

50

Fermentation

55

Make fondant 

60

Make green tea and baby food 

65

Cook vacuum sealed meat 

70

Make punch 

75

Make white tea, pasteurize liquids 

80

Make mulled wine 

Tempera- 

ture, °C

Recommendations for use 

85

Make cottage cheese and other dishes, requiring 

long cooking times

90

Make red tea 

95

Make oatmeal

100

Make jams and meringues 

105

Make meat jelly 

110

Sterilize tableware

115

Make sugar syrup 

120

Make fore shank 

125

Stew meat 

130

Make pudding 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RMK-M451?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"