Мультиварки Marta MT-4309 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

36
Close the steam relief valve (pic 6).
Press
“Menu”
button
until you see indication of required cooking program on the display If you need
«Шеф/Chef»
choose it with button
.
Preset for the program cooking time will be shown on the display.
You could choose product type in next programs:
«Пар/Варка/Steam/Boil», «Бульон/Broth», «Тушение/Stew».
Next product types are available in those programs:
«Мясо/Meat», «Рыба/Fish»,
«Овощи/Vegetables»).
For choosing product type please press
“Product selection”
(after you choose cooking program) and go on pressing it until required product indication is shown on the
display
for meat,
for fish,
for vegetables.
If you don’t want to change preset time meaning, press button
“Start”
. Cooking process starts.
The multicooker informs you about cooking process stages. While heating to working pressure is going, indication “Heating”
is shown on the display and you see dynamic sign in cooking time
and temperature indication.
When pressure inside the multicooker reaches working pressure, indication “Cooking”
is shown on the display and time countdown starts.
When cooking is over you hear sound signal and the multicooker goes automatically to
“Keep warm”
mode. You will see indication of
“Keep warm”
stage on the display
.
Содержание
- 12 МЕРЫ БЕЗОПАСНОСТИ
- 13 СИСТЕМА БЕЗОПАСНОСТИ
- 14 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРИБОРА
- 15 ПРИГОТОВЛЕНИЕ БЕЗ ДАВЛЕНИЯ
- 16 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПОД ДАВЛЕНИЕМ
- 18 ВЫБРАННОЙ АВТОМАТИЧЕСКОЙ ПРОГРАММЕ)
- 20 ОПИСАНИЕ ФУНКЦИЙ
- 22 ЧИСТКА И УХОД
- 23 ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ
- 24 СОВЕТЫ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ
- 27 УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК
- 28 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ