Микроволновые печи Samsung MS23J5133AK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

22 O'zbek
Pechdan f
oy
dalanish
Pechdan foydalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
8
Chuchvara sho'rva
185 g
(15 dona)
Muzlatilgan chuchvara – 15 dona (10-12 g/dona),
tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi – 600 ml, murch-no'xot – 3-5 dona,
dafna bargi – 1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Tepadan pastga qarata
aralashtiring. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
9
Grechixa bo'tqasi
200 g
Grechixa bo'tqasi – 100 g, tuz – 2 g, qaynoq suv – 300 ml
Ko'rsatmalar
Grechixa bo'tqasini chuqur kosaga seping va tuz qo'shing. Qaynagan suv qo'shing va yaxshilab
aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
4
Tovuqli ugra
350 g
Vermishel – 10 g, tovuq filesi – 50 g, qirilgan sabzi – 15 g,
to'rg'algan piyoz – 10 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki
suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi – 440 ml
Ko'rsatmalar
Vermishelni katta jomga soling, qaynagan bulon va boshqa masalliqlarni qo'shing. Yaxshilab
aralashtiring va tayyorlashni boshlang.
5
Azu
250 g
01
Mayda to‘g‘ralgan cho‘chqa bo‘yni – 170 g, mayda to‘g‘ralgan
piyoz – 20 g, tovuq go‘shtidan tayyorlangan bulyon yoki
suvga aralashtirilgan bulyon kubikchasi – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi – 15 g,
suv – 50 ml, qirilgan tuzlangan bodring – 30 g
Ko'rsatmalar
Go'sht va piyozni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulon qo'shing. (01) Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan ag‘daring, sous (02), sabzavotlar, bulyon va go‘shtni
aralashtiring. Aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
6
Sabzavotli sho'rva
350 g
Muzlatilgan sabzavotlar – 150 g, sabzavotli bulyon yoki suvga
aralashtirilgan bulyon kubikchasi – 300 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Tayyorlashni boshlang.
7
Koreyscha ugra
120 g
(1 xaltacha)
Koreyscha ugra 1 xaltacha, suv (xona haroratida) – 550 ml
Ko'rsatmalar
Paketni ochib, ugra, sho'rva va suvni (550 ml) mikroto‘lqinli pechga xavfsiz chuqur kosaga
soling. Yaxshilab aralashtiring. Ovqat plyonkasi bilan o'rab, birnecha marta teshing.
Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
MS23J5133AM_BW_DE68-04328M-00_RU+UK+KK+UZ.indb 22
2017-09-25 11:20:13
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки; Вращающийся поднос
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Уровни мощности
- 14 Использование функций режима русская кухня
- 18 Использование функций режима выпечка
- 19 Использование режима диетическое меню
- 21 Использование функций режима суп/каша
- 23 Использование функций режима напитки
- 25 Использование функций режима растапливание
- 26 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 27 Использование функции устранение запахов
- 28 Отключение звукового сигнала; Защитная блокировка микроволновой печи
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей
- 32 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код; Технические характеристики
- 118 Pech xususiyatlari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












