Samsung MS23J5133AK - Инструкция по эксплуатации - Страница 124

Микроволновые печи Samsung MS23J5133AK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 144
Загружаем инструкцию
background image

16  O'zbek

Pechdan f

oy

dalanish

Pechdan foydalanish

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

9
Ruscha eski 
usuldagi baliq

340 g

01 

Mayda to‘g‘ralgan lavlagi – 30 g, mayda to‘g‘ralgan sabzi – 30 g, 
mayda to‘g‘ralgan piyoz – 15 g, Baliq/Tovuq bulyoni yoki suvga 
aralashtirilgan quruq konsentrat – 200 ml

02 

Sous uchun aralashma: Un – 10 g, tomat pastasi – 10 g, 
smetana – 30 g, suv – 50 ml

03 

Karp yoki sudak filesi – 150 g, dafna bargi – 1 dona

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing. (01) 
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan aralashtiring va sabzavot va bulyonli 
"sous uchun aralashma"ni qo‘shing. (02) Baliq va dafna bargini qo‘shing (03). Tayyorlash 
jarayonini davom ettiring.

10
Losos steyki 
kapalagi pashoti

125 g

Losos steyki kesimi – 150-170 g, tuz – 1 g, suv – 20 g  
(ta’bingizga ko‘ra siqilgan limon/apelsin sharbati – 10 g)

Ko'rsatmalar

Losos steykiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. (O'zingiz xohlagan 
sharbatdan foydalaning). Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.

11
Sariyog' va tuxum 
sousi qo'shilgan 
qaynatilgan treska

120 g + 53 g sous

Treska filesi – 140-150 g (yoki sudak filesi), limon – 10 g 
(siqilgan sharbat), tuz – 1 g, suv – 30 g, dafna bargi – 1 dona,  
Sous: Qattiq qilib pishirilgan tuxum – 20 g (yarimta tuxum), 
to‘g‘ralgan petrushka – 3-5 g, sariyog‘ – 30 g  
(Mikroto‘lqin 800 Vt – 1 daq.)

Ko'rsatmalar

Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni mikroto'lqinli pechga 
qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida tayyorlang. Tuxumni pishiring va mayda 
bo'laklarga kesing. Petrushkani to'rg'ang va saroyog'ni isiting. Barcha masalliqlarni aralashtiring 
va baliq ustiga qo'ying.

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

6
Xantal sousi 
qo'shilgan 
cho'chqa bo'yni

250 g

01 

Cho'chqa bo'yni – 150 g, qirilgan sabzi – 20 g, to'g'ralgan 
piyoz – 20 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki 
suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi – 100 ml

02 

Sous uchun aralashma: Un – 5 g, dijon xantali – 20 g,  
smetana – 30 g, suv – 50 ml

Ko'rsatmalar

Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini (01) qo'shing.
Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous uchun 
barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida aralashmani go'shtli 
bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

7
Pishirilgan 
kartoshka

140-180 g

1-2 dona

Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)

Ko'rsatmalar

Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval kesing. Dasturxonga tortishdan avval 
sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.

8
Ratatuy

260 g

Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini – 100 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan 
sabzi – 60 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan bulg‘or qalampiri – 75 g,  
kubik shaklida to‘g‘ralgan piyoz – 45 g, mayda to‘g‘ralgan 
sarimsoqpiyoz – 6 g, tomat pastasi – 10 g, (mayoran yoki rayhon – 
ta’mga ko‘ra), sabzavot bulyoni yoki quruq konsentratli suv – 130 ml

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni jomga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing).
Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

MS23J5133AM_BW_DE68-04328M-00_RU+UK+KK+UZ.indb   16

2017-09-25     11:20:12

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MS23J5133AK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"