Микроволновые печи Samsung MS23J5133AK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

16 O'zbek
Pechdan f
oy
dalanish
Pechdan foydalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
9
Ruscha eski
usuldagi baliq
340 g
01
Mayda to‘g‘ralgan lavlagi – 30 g, mayda to‘g‘ralgan sabzi – 30 g,
mayda to‘g‘ralgan piyoz – 15 g, Baliq/Tovuq bulyoni yoki suvga
aralashtirilgan quruq konsentrat – 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 10 g, tomat pastasi – 10 g,
smetana – 30 g, suv – 50 ml
03
Karp yoki sudak filesi – 150 g, dafna bargi – 1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing. (01)
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan aralashtiring va sabzavot va bulyonli
"sous uchun aralashma"ni qo‘shing. (02) Baliq va dafna bargini qo‘shing (03). Tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
10
Losos steyki
kapalagi pashoti
125 g
Losos steyki kesimi – 150-170 g, tuz – 1 g, suv – 20 g
(ta’bingizga ko‘ra siqilgan limon/apelsin sharbati – 10 g)
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. (O'zingiz xohlagan
sharbatdan foydalaning). Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
11
Sariyog' va tuxum
sousi qo'shilgan
qaynatilgan treska
120 g + 53 g sous
Treska filesi – 140-150 g (yoki sudak filesi), limon – 10 g
(siqilgan sharbat), tuz – 1 g, suv – 30 g, dafna bargi – 1 dona,
Sous: Qattiq qilib pishirilgan tuxum – 20 g (yarimta tuxum),
to‘g‘ralgan petrushka – 3-5 g, sariyog‘ – 30 g
(Mikroto‘lqin 800 Vt – 1 daq.)
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni mikroto'lqinli pechga
qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida tayyorlang. Tuxumni pishiring va mayda
bo'laklarga kesing. Petrushkani to'rg'ang va saroyog'ni isiting. Barcha masalliqlarni aralashtiring
va baliq ustiga qo'ying.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
6
Xantal sousi
qo'shilgan
cho'chqa bo'yni
250 g
01
Cho'chqa bo'yni – 150 g, qirilgan sabzi – 20 g, to'g'ralgan
piyoz – 20 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki
suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, dijon xantali – 20 g,
smetana – 30 g, suv – 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini (01) qo'shing.
Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous uchun
barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida aralashmani go'shtli
bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
7
Pishirilgan
kartoshka
140-180 g
1-2 dona
Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval kesing. Dasturxonga tortishdan avval
sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.
8
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini – 100 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan
sabzi – 60 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan bulg‘or qalampiri – 75 g,
kubik shaklida to‘g‘ralgan piyoz – 45 g, mayda to‘g‘ralgan
sarimsoqpiyoz – 6 g, tomat pastasi – 10 g, (mayoran yoki rayhon –
ta’mga ko‘ra), sabzavot bulyoni yoki quruq konsentratli suv – 130 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing).
Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
MS23J5133AM_BW_DE68-04328M-00_RU+UK+KK+UZ.indb 16
2017-09-25 11:20:12
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки; Вращающийся поднос
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Уровни мощности
- 14 Использование функций режима русская кухня
- 18 Использование функций режима выпечка
- 19 Использование режима диетическое меню
- 21 Использование функций режима суп/каша
- 23 Использование функций режима напитки
- 25 Использование функций режима растапливание
- 26 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 27 Использование функции устранение запахов
- 28 Отключение звукового сигнала; Защитная блокировка микроволновой печи
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей
- 32 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код; Технические характеристики
- 118 Pech xususiyatlari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












