Микроволновые печи Samsung MS20A7013A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 27
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-3
Karam sho'rva
340 g
01
Qirilgan lavlagi - 50 g, to‘g‘ralgan karam -
20 g, qirilgan sabzi - 15 g, to‘g‘ralgan piyoz -
10 g, tomat pastasi - 15 g, shakar - 5 g
02
Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi - 650 ml, dafna
bargi - 1 dona, sirka 9 % - 5 ml (ta'bga ko'ra)
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni katta kosaga soling (01), qaynoq bulon (Mol go‘shti bulyoni
yoki quruq konsentratli suv - 650 ml) va dafna bargi qo‘shing. Tayyorlashni
boshlang.
2-4
Tovuqli ugra
350 g
Vermishel - 10 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi - 15 g,
to'rg'algan piyoz - 10 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan
bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 440
ml
Ko'rsatmalar
Vermishelni katta jomga soling, qaynagan bulon va boshqa masalliqlarni
qo'shing. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang.
2-5
Azu
250 g
01
Mayda to‘g‘ralgan cho‘chqa bo‘yni - 170 g,
mayda to‘g‘ralgan piyoz - 20 g, tovuq go‘shtidan
tayyorlangan bulyon yoki suvga aralashtirilgan
bulyon kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi -
15 g, suv - 50 ml, qirilgan tuzlangan bodring - 30 g
Ko'rsatmalar
Go'sht va piyozni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulon qo'shing. (01)
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan ag‘daring, sous (02),
sabzavotlar, bulyon va go‘shtni aralashtiring. Aralashtiring va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
2. Sho'rva
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Yormali kasha
260 g
"Gerkules" suli yormasi – 50 g, shakar – 5 g, tuz –
0,5 g, qaynatilgan suv – 200 ml, sovuq sut – 100 ml
Ko'rsatmalar
Yormani chuqur tarelkaga soling, shakar va tuz qo'shing. Qaynagan suv, sut
qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-2
Go'shtli solyanka
340 g
01
To'g'ralgan piyoz - 45 g, mol go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 350 ml
02
Kavar – 7 g, qirilgan muzlangan bodring – 50 g,
tomat pastasi – 10 g, zaytun – 16 g, zaytun
suyuqligi – 20 ml, dafna bargi – 1 dona, go'shtli
assorti – 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon
yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi –
300 ml
Ko'rsatmalar
Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (01) bulyonni qo‘shing. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (02) qo‘shing.
Barchasini yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения; Использование режима Ускоренная разморозка; Для получения дополнительных
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Микроволны
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды; Устранение неисправностей
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)