Микроволновые печи Samsung MS20A7013A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-17
Go'sht bilan
qiymalangan
bulg'or qalampiri
480-500 g
2 dona
01
Bulg'or qalampiri – 2 dona 80 g, go'sht qiymasi
(mol yoki cho'chqa go'shti) – 150-190 g (ikki
qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch –
10-20 g, tuz – 5 g, yanchilgan murch – ½ g,
mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi – 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi –
10 g, suv – 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring.
Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing (01). Tayyorlashni
boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal
berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga quying. Do'lmani
aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-18
Dudlangan losos
steyki
150-170 g
Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki – 200-250 g, tuz –
1 g, limon – 15 g (sharbat), suv – 20 g
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorilarni seping. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-14
Sabzavotlar bilan
birga qaynatilgan
kurka go'shti
315 g
Kurka biqin go‘shti – 150 g, to‘g‘ralgan sukkini – 50 g,
to‘g‘ralgan piyoz – 15 g, to‘g‘ralgan sabzi – 20 g,
tovuq go‘shtidan tayyorlangan bulyon yoki suvga
aralashtirilgan bulyon kubikchasi – 150 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida biqin go'shtlarini ag'daring,
sabzavotlarni aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-15
Pomidor va
pishloqli sudak
150 g
Sudak filesi – 80-100 g (yoki karp), mayonez –
10 g, tuz – 1 g, dumaloq kesilgan pomidor – 50 g,
maydalangan pishloq – 20 g
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga mayonez surting, unga tuz seping. Pomidorni ustiga qo'yish uchun
tish tozalagichdan foydalaning. Ustiga pishloqni qo'ying. Uni idishga qo'ying va
tayyorlashni boshlang. Tish tozalagichni olib tashlang.
1-16
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog' – 10 g (2 x 5 g), to'g'ralgan sabzi – 35 g,
to'g'ralgan piyoz – 25 g, mayda kesilgan sarimsoqpiyoz
– 3 g, maydalangan selderey barglari – 5 g, forel –
1 dona (220-250 g), tuz – 1 g, yanchilgan oq qalampir
– ½ g, sariyog' – 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz,
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan forelni
qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan yoping.
Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения; Использование режима Ускоренная разморозка; Для получения дополнительных
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Микроволны
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды; Устранение неисправностей
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)