Микроволновые печи Samsung MS20A7013A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 25
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-11
Ruscha eski
usuldagi baliq
340 g
01
Mayda to‘g‘ralgan lavlagi - 30 g, mayda to‘g‘ralgan
sabzi - 30 g, mayda to‘g‘ralgan piyoz - 15 g, Baliq/
Tovuq bulyoni yoki suvga aralashtirilgan quruq
konsentrat - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 10 g, tomat pastasi -
10 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml
03
Karp yoki sudak filesi - 150 g, dafna bargi -
1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing.
(01) Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan aralashtiring va
sabzavot va bulyonli "sous uchun aralashma"ni qo‘shing. (02) Baliq va dafna
bargini qo‘shing (03). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-12
Losos steyki
kapalak
shaklidagi
pashoti
125 g
Losos steyki kesimi – 150-170 g, tuz – 1 g, suv –
20 g (ta’bingizga ko‘ra siqilgan limon/apelsin sharbati
– 10 g)
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. (O'zingiz
xohlagan sharbatdan foydalaning). Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni
boshlang.
1-13
Sariyog' va
tuxum sousi
qo'shilgan
qaynatilgan
treska
120 g + 53 g sous
Treska filesi – 140-150 g (yoki sudak filesi), limon – 10 g
(siqilgan sharbat), tuz – 1 g, suv – 30 g, dafna bargi
– 1 dona, Sous: Qattiq qilib pishirilgan tuxum – 20 g
(½ tuxum), to'rg'algan petrushka – 3-5 g, sariyog' – 30 g
(Mikroto'lqin 850 Vt – 1 daq.)
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida
tayyorlang. Tuxumni pishiring va mayda bo'laklarga kesing. Petrushkani to'rg'ang
va saroyog'ni isiting. Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliq ustiga qo'ying.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-8
Xantal sousi
qo'shilgan
cho'chqa bo'yni
250 g
01
Cho‘chqa bo‘yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g,
to‘g‘ralgan piyoz - 20 g, tovuq go‘shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali -
20 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini
(01) qo'shing. Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni
boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal
berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-9
Pishirilgan
kartoshka
140-180 g
1-2 dona
Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval kesing. Dasturxonga
tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar
qo'shing.
1-10
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini - 100 g, kubik shaklida
to‘g‘ralgan sabzi - 60 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan bulg‘or
qalampiri - 75 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan piyoz - 45 g,
mayda to‘g‘ralgan sarimsoqpiyoz - 6 g, tomat pastasi
- 10 g, (mayoran yoki rayhon - ta’mga ko‘ra), sabzavot
bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 130 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing). Yaxshilab
aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения; Использование режима Ускоренная разморозка; Для получения дополнительных
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Микроволны
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды; Устранение неисправностей
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)