Микроволновые печи Samsung MS20A7013A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-6
Yojiki
220 g
01
Go'sht (mol go'shti va cho'chqa go'shti) qiymasi
– 120 g (uch qismga bo'ling), oddiy pishirilgan
guruch – 40 g, tuz – 1 g, maudalangan qora
qalampir – ½ g, mayda to'rg'algan piyoz – 20 g,
maydalangan sarimsoqpiyoz – 3 g, tovuq buloni
yoki quruq konsentratli suv – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi –
10 g, suv – 40 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Uchta sharcha yasang. Piyoz va sarimsoqpiyozni chuqur tarelkaga soling. Unga
go'shtli sharchalarni qo'ying va bulonni qo'shing. Tarelkani pechga joylashtiring.
01
Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang.
02
Pech tovushli signal berganida aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan bulonga
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-7
Olxo'ri
qoqili tovuq
oyoqchalari
325 g
2 dona
Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, yupqa to'g'ralgan sabzi -
20 g, tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri
- 5-7 dona (50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli
suv - 200 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying,
qora olxo'ri va bulon qo'shing. Idishni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-3
Keks
180 g
Shakar - 45 g, vanilin xushbo‘yli shakar - 5 g, yog‘ - 40 g,
tuxum - ½ dona, sut - 30 ml, pishirish sodasi -
3 g, un - 100 g
Ko'rsatmalar
Shakar, vanilinli shakar va sariyog'ni yaxshilab aralashtiring. Tuxum qo'shing.
Boshqa masalliqlarni qo'shing. Olingan massani yog'langan jomga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Uni jomdan olishdan avval sovushini kuting.
1-4
Limonli qumloq
pechenye
190 g (5 dona)
Un - 100 g, sariyog‘ - 50 g, shakar - 40 g, tuxum sarig‘i -
½ dona, iliq suv - 1 qoshiq, limon po‘stlog‘i, shakar-
qiyom uchun: Tuxum sarig‘i - 1 dona, shakar kukuni
- 3-5 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni yaxshilab aralashtiring. Beshta sharchalar yasang. Ularni
mumlangan qog'ozga joylashtiring. Aylanuvchi patnisga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida sharchalarni tuxum sarig'i
bilan tepasidan yog'lang, shakar kukuni seping va tayyorlash jarayonini davom
ettiring. Sovushini kuting.
1-5
Moskvacha baliq
270 g
01
Shampinonlar - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g,
o'simlik yog'i - 5 g
02
Smetana- 30 g (2 x 15 g)
03
Pishirilgan kartoshkaning dumaloq bo'laklari –
2 dona (60-70 g/dona), tuz – 5 g, yanchilgan oq
qalampir – ½ g, qirilgan pishloq – 25 g
Ko'rsatmalar
Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. O'simlik yog'idan
tomizing (01). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana
porsiyasining yarmini sopol tarelkaga (markaziga) soling (02). Shu smetanaga
qo'ziqorinni soling. Shunga baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq
atrofiga kartoshkani yoyib chiqing. Kartoshkaga pishloqni qo'yib chiqing (03).
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения; Использование режима Ускоренная разморозка; Для получения дополнительных
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Микроволны
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды; Устранение неисправностей
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)