Микроволновые печи Samsung MG23J5133AK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

38 O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
'yicha y
o'riqnoma
Taom tayyorlash bo'yicha yo'riqnoma
Muzdan tushirish
Mikroto'lqinli pechdan foydalanish mahsulotlarni muzdan tushirishning ajoyib usuli hisoblanadi. Mikroto'lqinlar
mahsulotlarni qisqa vaqt ichida ehtiyotlik bilan muzdan tushiradi. Bu siznikiga kutilmagan mehmonlar kelgan vaqtda
ayniqsa juda foydali bo'lishi mumkin.
Muzlatilgan tovuq go'shti taom tayyorlashdan avval to'liq muzdan tushirilishi kerak. Qadoqdan metall simlarni oling va
muzdan tushirish jarayonida hosil bo'luvchi suvning oqib ketishini ta'minlash uchun muzdan tushirishdan avval tovuqni
qadoqdan chiqarib oling.
Muzdan tushirilgan mahsulotlarni ustini yopmagan holda idishga soling. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tgandan
keyin ularni ag'daring, eritish vaqtida suyuqlik hosil bo'lgan bo'lsa, to'king va imkoni boricha ichak-chovoqlarini chiqarib
tashlang. Ularning iliq bo'lmaganligiga ishonch hosil qilish uchun mahsulotlarni vaqti-vaqti bilan tekshirib turing.
Agar mahsulotning kichik va oriq qismlari qizib keta boshlasa, ushbu qismlarni muzdan tushirish vaqtida kichik tekis
alyumin folgalarga o'ragan holda ularni to'sib qo'yish mumkin.
Agar tovuqning tashqi yuzasi qizib keta boshlasa, muzdan tushirishni to'xtating va muzdan tushirishni davom ettirishdan
avval 20 daqiqa kuting.
Muzdan tushirishni to'liq nihoyasiga yetkazish uchun baliq, go'sht va tovuqni bir oz shundoq qoldiring.
To'liq muzdan tushirish uchun kutish vaqti muzdan tushirilayotgan mahsulotlarning miqdoriga bog'liq holda har xil
bo'lishi mumkin. Quyida keltirilgan jadvalga qarang.
Maslahat:
Tekis va ingichka mahsulotlar semizlariga qaraganda va kam miqdordagi mahsulotlar ko'plariga qaraganda
tezroq muzdan tushadi. Bu maslahatni mahsulotlarni muzlatish va muzdan tushirishda yodda tuting.
Harorati -18 °C dan -20 °C gacha bo'lgan muzlatilgan mahsulotlarni muzdan tushirishda quyidagi jadvalga amal qiling.
Oziq-ovqat
Porsiya (g)
Quvvat (Vt)
Vaqt (daq.)
Go'sht
Mol go'shti qiymasi
250
500
180
6½-7½
10-12
Cho'chqa go'shtidan
tayyorlangan steyklar
250
180
7½-8½
Ko'rsatmalar
Mol go'shtini aylanuvchi patnisga joylashtiring. Chetlarini alyuminiy folga bilan ingichka yoping.
Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring.
15-30 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Oziq-ovqat
Porsiya (g)
Quvvat (Vt)
Vaqt (daq.)
Parranda
Tovuq bo'laklari
500 (2 dona)
180
14½-15½
Butun tovuq
800
180
28-30
Ko'rsatmalar
Avval tovuq bo'laklarini po'stini pastga qilgan holda tekis sopol idishga soling. Qanotchalari va
oyoq uchlari kabi nozik joylarini alyumin folga bilan o'rang. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi
bilan ag'daring.
15-60 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Baliq
Baliq filesi
200
180
6-7
Butun baliq
400
180
12-13
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan baliqni tekis sopol idish o'rtasiga qo'ying. Ingichka bo'laklarini qalinlarining tagiga
joylashtiring. Butun baliqning ingichka qirralarini va dumini alyumin folga bilan o'rang. Muzdan
tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring.
10-25 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Meva
Reza mevalar
250
180
6-7
Ko'rsatmalar
Mevalarni tekis doirasimon shisha (katta diametrga ega bo'lgan) idishga yupqa qatlam qilib yoying.
5-10 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Non
Bulochka
(har biri 50 g atrofida)
2 dona
4 dona
180
½-1
2-2½
Tost/Sendvich
250
180
4½-5
Nemischa non
(bug‘doy + javdar uni)
500
180
8-10
Ko'rsatmalar
Aylanish patnisining o'rtasiga qog'ozli oshxona sochig'ining ustiga bulochkalarni aylana qilib, nonni
esa gorizontal shaklda qo'ying. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring.
5-20 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
MG23J5133AM_BW_DE68-04328N-00_RU+UK+KK+UZ.indb 38
2017-09-22 1:40:48
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 : Когда микроволновая печь работает в; : Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; : Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; : Устройство и его детали могут сильно
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Ограниченная гарантия; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Установка; Принадлежности; Определение товарной группы
- 9 Место установки; Обслуживание; Очистка
- 10 Уход в случае длительного неиспользования; Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Панель управления; Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Установка времени
- 13 Уровни мощности; Настройка времени приготовления пищи
- 14 Использование функций режима pусская кухня
- 20 Использование режима диетическое меню
- 25 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 26 Использование функции поддержание тепла
- 27 Использование функций режима растапливание
- 28 Комбинированный режим свч+Гриль
- 29 Применение функции устранение запахов
- 30 Защитная блокировка микроволновой печи; Отключение звукового сигнала
- 31 Руководство по выбору посуды
- 32 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Разморозка
- 39 Гриль
- 41 Полезные советы
- 42 Устранение неисправностей
- 45 Информационный код
- 46 Технические характеристики; Заметки
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












