Микроволновые печи Samsung MG23J5133AK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 19
Pechdan f
oy
dalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
26
Tomatli sousdagi
go'shtli bitkilar
265 g
2 dona
01
Go'shtli bitkilar
a.
Oq non- 30 g, sut - 35 ml, go‘sht qiymasi (mol
va cho‘chqa) - 130 g, tuz - 1- 2 g, yanchilgan
murch - ½ g
b.
To'g'ralgan piyoz - 15 g, to'g'ralgan sabzi - 30 g,
mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g,
suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Nonni sutga soling. Olingan qiymani qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab
aralashtiring (a). Ikkita sharcha yasang. Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling (b). Unga
go'shtli sharchalarni qo'ying va bulonni qo'shing. Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying.
Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli
signal berganida aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan bulonga quying. Do'lmani aylantiring
va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
27
Sabzavotlar bilan birga
qaynatilgan kurka
go'shti
315 g
Kurka biqin go'shti - 150 g, to'g'ralgan sukkini - 50 g,
to'g'ralgan piyoz - 15 g, to'g'ralgan sabzi - 20 g, tovuq bulyoni
yoki quruq konsentratli suv - 100 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulyon qo'shing.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida biqin go'shtlarini ag'daring,
sabzavotlarni aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
23
Krupenik
224 g
01
Tvorog 9 % - 120-140 g, shakar - 10- 15 g, tuz - ½ g,
tuxum - ½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi - 140 g
02
Sariyog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g
03
Smetana- 30 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring (01). Sariyog' surtilgan va non burdalari yoyilgan ichi
chuqur jomga joylashtiring (02). Tepasiga smetana surting (03). Tayyorlashni boshlang.
24
Tovuqdan tayyorlangan
kabob
280 g
Tovuq oyoqlari - 380 g, pomidor pastasi - 20 g, tuz - 5 g,
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g,
oddiy yogurt - 70 g, sixlar.
Ko'rsatmalar
Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang. Marinad uchun barcha
masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti bilan aralashtiring. Keyin go'shtlarni
sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga soling va keyin gril uchun taglikka joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
25
Go'sht bilan
qiymalangan bulg'or
qalampiri
480-500 g
2 dona
01
Bulg'or qalampiri - 80 grammga 2 dona, go'sht qiymasi
(mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g (ikki qismga
bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch - 10-20 g, tuz - 5 g,
yanchilgan murch - ½ g, mol go'shti bulyoni yoki quruq
konsentratli suv - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g,
suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring. Uni
ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing (01). Tayyorlashni boshlang. Sous
uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida aralashmani
qiymalangan qalampirli bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
MG23J5133AM_BW_DE68-04328N-00_RU+UK+KK+UZ.indb 19
2017-09-22 1:40:45
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 : Когда микроволновая печь работает в; : Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; : Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; : Устройство и его детали могут сильно
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Ограниченная гарантия; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Установка; Принадлежности; Определение товарной группы
- 9 Место установки; Обслуживание; Очистка
- 10 Уход в случае длительного неиспользования; Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Панель управления; Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Установка времени
- 13 Уровни мощности; Настройка времени приготовления пищи
- 14 Использование функций режима pусская кухня
- 20 Использование режима диетическое меню
- 25 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 26 Использование функции поддержание тепла
- 27 Использование функций режима растапливание
- 28 Комбинированный режим свч+Гриль
- 29 Применение функции устранение запахов
- 30 Защитная блокировка микроволновой печи; Отключение звукового сигнала
- 31 Руководство по выбору посуды
- 32 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Разморозка
- 39 Гриль
- 41 Полезные советы
- 42 Устранение неисправностей
- 45 Информационный код
- 46 Технические характеристики; Заметки
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












