Samsung MG23J5133AK/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 161

Микроволновые печи Samsung MG23J5133AK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 192
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek  17

Pechdan f

oy

dalanish

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

15
Kotletlar

114 g

2 dona

01 

Oq non- 10 g, sut- 15 ml

02 

Mol yoki cho'chqa go'shtidan tayyorlangan qiyma - 120 g, 
tuz - 2 g, murch - 1 g

03 

Bulash uchun suxari uni- 5 g

Ko'rsatmalar

Nonga sut (01) quying. Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. Ziravorlarni (02) qo'shing. Ikkita 
kotlet yasang va maydalangan suxari (03) seping. Tarelkaga joylashtiring. Tayyorlashni 
boshlang.

16
Pishirilgan kartoshka

140-180 g

1-2 dona

Yirik kartoshka- 160-200 g, 1-2 dona

Ko'rsatmalar

Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring. Tayyorlashni 
boshlang. Dasturxonga tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa 
ziravorlar qo'shing.

17
Ratatuy

260 g

Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini - 100 g, kubik shaklida 
to‘g‘ralgan sabzi - 60 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan bulg‘or 
qalampiri - 75 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan piyoz - 45 g,  
mayda to‘g‘ralgan sarimsoqpiyoz - 6 g, tomat pastasi - 10 g, 
(mayoran yoki rayhon - ta’mga ko‘ra), sabzavot bulyoni yoki 
quruq konsentratli suv - 150 ml

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni chuqur tarelkaga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing). Yaxshilab 
aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

13
Qotirilgan tuxum 
qo'shilgan go'shtli rulet

180 g

Go'shtli qiyma (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150 g,  
qotirib qaynatilgan tuxum - 1 dona, tuz - 2 g, murch - ½ g

Ko'rsatmalar

Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring. Qiymani aylana qilib yoying. Aylana 
markaziga tuxumni qo'ying. Tuxumni hamma tomonidan qiyma bilan yoping. Olingan 
mahsulotga yoysimon shakl bering. Tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun taglikka 
qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

14
Tez pishiriladigan 
do'lma

225 g

2 dona

01 

Do'lma

a. 

Go'sht qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) 
- 120 g, qaynatib pishirilgan guruch - 25 g, 
maydalangan karam - 25 g, tuz - 1-2 g,  
qalampir-no'xot - ½ g

b. 

To‘g‘ralgan piyoz - 30 g, mol go'shtidan 
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan 
bulon kubikchasi - 100 ml

02 

Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g, 
smetana - 30 g, suv - 50 ml

Ko'rsatmalar

Sabzavotlar va ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring (a). Ikkita oval 
shaklini yasang. Piyozni chuqur tarelkaga soling. Ustidan do'lmalarni qo'ying va bulonni 
qo'shing (b). Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Sous uchun 
barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida aralashmani do'lmali 
bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

MG23J5133AM_BW_DE68-04328N-00_RU+UK+KK+UZ.indb   17

2017-09-22     1:40:45

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MG23J5133AK/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"