Микроволновые печи Samsung MC35R8088LN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 59
A
qlli pishirish
Yangi
tayyorlangan
ovqat
Porsiya
(g)
Sovuq suv
(ml)
Quvvat
(Vt)
Vaqt
(daqiqa)
Ko‘rsatmalar
Butun
gulkaram
600
500
900
20-25 Gulkaramni tozalang va bug‘
patnisiga qo‘ying.
Makkajo‘xori
400
(2 dona)
500
900
23-28 Makkajo‘xori boshqlarini yuving
va tozalang. Bug‘ patnisiga
makkajo‘xorini yonma-yon qo‘ying.
Kabachok
400
500
900
10-15 Kabachoklarni yuving va ularni
bir xil tilimlarga kesib oling. Bug‘
patnisiga teng taqsimlang.
Muzlatilgan
aralash
sabzavotlar
400
500
900
18-23 Muzlatilgan aralash sabzavotlarni
(-18 ° C), masalan, brokkoli,
gulkaram, parrak-parrak
to‘g‘ralgan sabzini, bug‘ patnisiga
teng taqsimlang.
Kartoshka
(Kichik)
500
500
900
25-30 Kartoshkani yuving va tozalang
hamda uning po‘stini vilka bilan
teshing. Butun kartoshkalarni bug‘
patnisiga bir tekis joylashtiring.
Olma
800
(4 ta
olma)
500
900
15-20 Olmalarni yuving va ichini
tozalang. Olmalarni bug‘
patnisiga yonma-yon tik holatda
qo‘ying.
Tuxum
4-6 ta
tuxum
500
900
15-20 4-6 ta yangi tuxumni (M
o‘lchamdagi) teshing va bug‘
patnisining kichik o‘yiqlariga
joylashtiring. Bug‘da
pishirganingizdan keyin 2-5
daqiqa yopiq holda ushlab turing.
Oziq-ovqat
Porsiya (g)
Rejim
Tayyorlash vaqti
(daq.)
Qo‘lbola kartoshkali
gratin
500
600 Vt
180 °C
5-7 (birinchi
tomoni)
12-16 (ikkinchi
tomoni)
Gratinni pechga chidamli idishga soling. Pastki tokchaga qo‘ying.
Qo‘lbola kish
(o‘rtacha hajmli)
500-600
170 °C
40-42
Konveksiya rejimida pechni 170 °C qizdirib oling. O‘rtacha hajmli
metal idishda kishni tayyorlab, pastki tokchaga qo‘ying. Qaynoq
havo avtomatik tayyorlash qo‘llanmasidagi retseptni ko‘ring.
Qo‘lbola kish (yirik
hajmli)
900-1000
180 Vt + 170 °C
38-40
Konveksiya rejimida tovasiz pechni 170 °C qizdirib oling. Tova
bilan kishni tayyorlang va pastki tokchaga qoʻying. Qaynoq havo
avtomatik tayyorlash qo‘llanmasidagi retseptni ko‘ring.
Bug‘da pishirish bo‘yicha qo‘llanma
Pishirish vaqti ovqatning hajmi, qalinligi va turiga bog‘liq bo‘ladi. Yupqa yoki mayda
bo‘laklarni bug‘da pishirishda vaqtni kamaytirishni maslahat beramiz. Qalin yoki katta
o‘lchamdagi taom bo‘laklarini bug‘da pishirishda vaqt qo‘shishingiz mumkin. Jadvaldagi
quvvat darajasi va vaqtdan bug‘da pishirish uchun ko‘rsatma sifatida foydalaning.
Yangi
tayyorlangan
ovqat
Porsiya
(g)
Sovuq suv
(ml)
Quvvat
(Vt)
Vaqt
(daqiqa)
Ko‘rsatmalar
Brokkoli
gullari
400
500
900
12-18 Brokkolini yuving va tozalang.
Bir xil o‘lchamdagi gulchalarga
kesib oling. Gulchalarni bug‘
patnisiga bir tekis joylashtiring.
Sabzi
400
500
900
15-20 Sabzini yuving va tozalang hamda
teng bo‘laklarga bo‘ling. Bug‘
patnisiga bo‘laklarni taqsimlang.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 59
2020-05-28 �� 11:11:34
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды