Микроволновые печи Samsung MC35R8088LN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 33
A
qlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A29
Oq guruch
200-250 g
Tarkibi
150 g oq guruch, 150 ml suv, 1 g tuz
Ko'rsatmalar
Guruchni 10 daqiqa iviting va suv qo‘shing.
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
A30
Befstroganov
200-250 g
Tarkibi
250 g mol go‘shti, 1 ta kichik piyoz, 50 ml
go‘sht qaylasi, 2 qoshiq smetana yoki quyuq
qaymoq, 1 qoshiq un, 1 qoshiq tomat pyuresi,
tuz, ta’bga ko‘ra qalampir
Ko'rsatmalar
Go‘shtni yuvib, quriting, keyin 5 mm qalinlikda
parraklab, keyin uzun tasma shaklida kesing.
Unga tuz va murch qo‘shib, go‘sht tasmasini
unga bulang. Ortiqcha unni qoqib tashlang.
Piyozni yarim halqa shaklida kesib, go‘shtli
idishga soling, ustidan qaylani quyib, tomat
pyuresini qo‘shing va yaxshilab aralashtiring.
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Signal
berilgach, chiqarib oling va befstroganovga
smetana qo‘shing. Kerak bo‘lsa tuz qo‘shing.
Mikroto‘lqinli pechga solib, yana boshlash
tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach,
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga
qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A27
Qaymoq qaylasi
va xushbo‘y
ko‘katli kartoshka
300-350 g
Tarkibi
200 g o‘rtacha kartoshka, 1 g tuz, 1 g
qalampir, 1 g rozmarin, 1 g toshcho‘p, 1 g
kinza, 2 dona sarimsoq, 90 ml qaymoq
Ko'rsatmalar
Kartoshkaga tuz solingan qaynoq suvni
quying. Qopqoq bilan yoki plastik folga bilan
o‘rang. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
Dasturni tanlab, boshlash tugmasini bosing.
Signal berilganidan so‘ng kartoshkalarni
oling. Sarimsoqni ko‘katlar bilan maydalang,
tuz va qalampir qo‘shing. Kartoshkaga 90 ml
qaymoq, tuz and maydalangan ko‘katlarni
qo‘shing. Yana qopqoqni yoping yoki plastik
folga bilan o‘rang. Mikroto‘lqinli pechga solib,
yana boshlash tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 2-3
daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
A28
Qaymoq sousli
qaynatilgan
treska
200-250 g
Tarkibi
150 g treska filesi, 10 g limon, 1 g tuz, 80 g
qaymoq (33 %), 1 dona sarimsoq (parrak), 4 g
to‘g‘ralgan petrushka, 1 dona dafna bargi,
15 g piyoz
Ko'rsatmalar
Sarimsoq bilan piyozni idishning tubiga soling.
Baliq filesiga ziravor seping. Fileni idishga
solib, ustiga limonni soching va qaymoq
surting. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
Dasturni tanlab, boshlash tugmasini bosing.
Tayyor bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 33
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды