Микроволновые печи Samsung GE88SUW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Taom tayyorlash bo’yicha qo’llanma
30
O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
’yicha qo
’llanma
Qo‘lda muzdan tushirish
Mikroto’lqinli pechdan foydalanish mahsulotlarni muzdan tushirishning ajoyib usuli hisoblanadi. Mikroto’lqinlar
mahsulotlarni qisqa vaqt ichida ehtiyotlik bilan muzdan tushiradi. Bu rejim sizga to'stdan mehmonlar kelganda
ayniqsa qulay.
Muzlatilgan tovuq go’shti taom tayyorlashdan avval to’liq muzdan tushirilishi kerak. Qadoqdan metall simlarni oling va
muzdan tushirish jarayonida hosil bo’luvchi suvning oqib ketishini ta’minlash uchun mahsulotni qadoqdan chiqarib
oling.
Muzdan tushirilgan mahsulotlarni ustini qopqoq bilan yopmagan holda idishga soling. Muzdan tushirish vaqtining
yarmi o’tgandan keyin ularni ag’daring, eritish vaqtida suyuqlik hosil bo’lgan bo’lsa, to’king va imkoni boricha ichak-
chovoqlarini chiqarib tashlang.
Mahsulotlarning bo’ lmaganligiga ishonch hosil qilish uchun mahsulotlarni vaqti-vaqti bilan tekshirib turing.
Agar mahsulotning kichik va oriq qismlari qizib keta boshlasa, ushbu qismlarni muzdan tushirish vaqtida kichik tekis
alyumin folgalarga o’ ragan holda ularni to’ sib qo’ yish mumkin.
Agar tovuqning tashqi yuzasi qizib keta boshlasa, muzdan tushirishni to’xtating va muzdan tushirishni davom
ettirishdan avval 20 daqiqa kuting.
Muzdan tushirishni to'liq nihoyasiga yetkazish uchun baliq, go'sht va tovuqni bir oz shundoq qoldiring. To’liq muzdan
tushirish uchun kutish vaqti muzdan tushirilayotgan mahsulotlarning miqdoriga bog'liq holda har xil bo'lishi mumkin.
Quyida keltirilgan jadvalga qarang.
Maslahat
. Tekis va ingichka mahsulotlar semizlariga qaraganda va kichik porsiyalar kattalariga qaraganda tezroq
muzdan tushadi. Bu haqda mahsulotlarni muzlatish va muzdan tushirishda yodda tuting.
Harorati -18 dan -20 °C gacha bo’lgan muzlatilgan mahsulotlarni muzdan tushirishda quyidagi jadvalga amal qiling.
Har qanday muzlatilgan mahsulotni muzdan tushirish uchun ko'zda tutilgan quvvatda (180 Vt) muzdan tushirish
kerak.
Taom
Porsiya
Vaqt (daq.)
Ushlab turish vaqti (daq.)
Go'sht
Mol go'shti
qiymasi
250 g
6½-7½
5-25
500 g
10-12
5-25
Cho’chqa go’shtidan
tayyorlangan
bifshtekslar
250 g
7½-8½
5-25
Ko’rsatmalar
Go’shtni tekis sopol idishga soling. Ingichka qirralarini alyumin folga bilan o’rang. Muzdan
tushirish vaqtining yarmi o’tishi bilan ag’daring!
Taom
Porsiya
Vaqt (daq.)
Ushlab turish vaqti (daq.)
Parranda go'shti
Tovuq bo’laklari
500 g (2 dona)
14½-15½
15-40
Butun tovuq
900 g
28-30
Ko’rsatmalar
Avval tovuq bo'laklarini po’stini pastga, butun tovuqni ko'kragini esa pastga qilgan holda kichik
sopol idishga soling. Qanotchalari va oyoq uchlari kabi nozik joylarini alyumin folga bilan
o’rang. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o’tishi bilan ag’daring!
Baliq
Baliq filesi
250 g (2 dona)
6-7
5-15
400 g (4 dona)
12-13
Ko’rsatmalar
Muzlatilgan baliqni tekis sopol idish o’rtasiga qo’ying.
Ingichka bo’laklarini semizlari tagiga joylashtiring.
Oyoqlarni alyuminiy folga bilan o'rang. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o’tishi bilan ag’daring!
Mevalar
Reza mevalar
250 g
6-7
5-10
Ko’rsatmalar
Mevalarni kichik tekis doirasimon shisha (katta diamtrga ega bo’lgan) idishga yupqa qatlam
qilib yoying.
Non
Bulochkalar
(har biri 50 g dan)
2 dona
½-1
5-20
4 dona
2-2½
5-20
Tostlar/Sendvichlar
250 g
4½-5
5-20
Nemischa non
(bug‘doy + javdar
uni)
500 g
8-10
Ko’rsatmalar
Aylanuvchi patnisining o'rtasiga qog'ozli oshxona sochig'ining ustiga bulochkalarni aylana
qilib, nonni esa gorizontal shaklda qo'ying. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o’tishi bilan
ag’daring!
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 30
2/18/2019 5:33:08 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)