Samsung GE88SUW - Инструкция по эксплуатации - Страница 140

Микроволновые печи Samsung GE88SUW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish

20

  O'zbek

M

ik

rot

o‘

lqinli pechdan f

oy

dalanish

4. BAYRAM TAOMLARI

Kod

Taom

Porsiya miqdori

Ingredientlar

4-1

Qiymali qalampir

480-500 g  

(2 dona)

(1) Bulg‘or qalampiri – 2 dona (80 g/dona), qiyma (mol va 
cho'chqa go'shti) – 150-190 g (ikkiga bo'ling),  
oddiy qaynatilgan gurunch – 10-20 g, tuz – 5 g; yanchilgan 
murch– 0,5 g, mol go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan 
sho'rva kubiki – 200 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un - 5 g; tomat pasta - 10 g, 
suv - 50 ml

< Tavsiyalar >

Go'sht qiymasiga gurunchni qo'shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda aralashtiring. Qalampirning o'rtasini va 
urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring. Uni chuqur tarelkaga soling va sho'rvani qo'shing 
(1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganda, 
aralashmani go'shtli qalampirli sho'rvaga soling. Aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

4-2

Baliqli rasstegay

75 g (1 dona)

(1) Muzlatilgan qatlama xamir (2 ta kvadrat) – kvadratning 
¼ bo‘lagi
(2) Masalliq: Mayda kubikchalarga to’g’ralgan sudak biqin 
go’shti – 25 g, kubikchalarga to’g’ralgan shampinonlar –  
6 g, oddiy qaynatilgan guruch – 4 g, tuxum sarig’i – ¼ dona 
yog’lash uchun

< Tavsiyalar >

Xamirni muzdan tushiring. Xamirning kerakli bo'lagini kesib oling (1). Sous uchun barcha ingredientlarni 
aralashtiring (2). Masalliqni xamirning o'rtasiga qo'ying. Mahsulotni qayiq shakliga keltiring. Tuxum sarig'ini 
surkang. Tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal 
berganda, mahsulotni tarelkadan oling va yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Mahsulotni yog' 
o'tkazmaydigan qog'oz bilan birgalikda gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

4-3

Qovurilgan pishloq

125 g (5 dona)

Pishloq– 125 g (4-5 dona, 25 g/dona), tuxum– 0,5 dona, 
bulash uchun suxari uni– 3-5 g

< Tavsiyalar >

Pishloqni 5 sm x 5 sm o‘lchamdagi kvadrat shaklida kesing. Tuxum sarig‘iga botirib olib, ustiga suxari uni 
seping. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. Pishloqni yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Keying uni gril 
panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

Kod

Taom

Porsiya miqdori

Ingredientlar

4-4

Tovuqdan 

tayyorlangan kabob

280 g

Tovuq son filesi - 380 g, tomat pasta - 20 g, tuz - 5 g,  
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g, 
qo'shimchalarsiz yogurt - 70 g, sixlar

< Tavsiyalar >

Fileni 3 x 3 sм kubik shaklida to‘g‘rang. Butun masalliqni marinad uchun aralashtiring. Marinadni tovuq 
filesi bilan aralashtiring. Keyin fileni sixlarga sanching. Ularni tarelkaga va keyin gril panjarasiga qo'ying. 
Tayyorlashni boshlang.

4-5

Boyarcha go'sht

260 g

Cho’chqa go'shti (bo’yin qismi) - 280 g (4 ta bo’lak), tuz - 2 g, 
yanchilgan qora murch - 0,5 g, to'rg'algan shampinonlar - 
45 g, mayonez - 55 g

< Tavsiyalar >

Go'shtni ziravorlang. Go'shtni tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. 
Pech tovushli signal berganda, go'shtning ustiga shampin'onlarni qo'ying va mayonez surkang. Tayyorlash 
jarayonini davom ettiring.

4-6

Syomgali kulebyaka

180 g

Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g
Masalliq: Mayda kubik shaklida kesilgan semga filesi - 100 g, 
tuz - 1 g, qovurilgan piyoz kubiklari - 20 g, qaynatilib mayda 
to'g'ralgan tuxum - 30 g, mahsulotga surkash uchun tuxum 
sarig'i - 1 dona.

< Tavsiyalar >

Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun barcha ingredientlarni 
aralashtiring. Masalliqni xamirning o'rtasiga qo'ying. Xamir yonlarinig yopishtiring. Unga shakl bering. Bir 
necha kesish amalga oshiring. Tuxum sarig'ini surkang. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. Shakl berilgan 
xamirni yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Keying uni gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. 
Pech tovushli signal berganida, yog' o'tkazmaydigan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni aylantiring. 
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb   20

2/18/2019   5:33:06 PM

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung GE88SUW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"