Микроволновые печи Samsung GE88SUW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish
20
O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
4. BAYRAM TAOMLARI
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
4-1
Qiymali qalampir
480-500 g
(2 dona)
(1) Bulg‘or qalampiri – 2 dona (80 g/dona), qiyma (mol va
cho'chqa go'shti) – 150-190 g (ikkiga bo'ling),
oddiy qaynatilgan gurunch – 10-20 g, tuz – 5 g; yanchilgan
murch– 0,5 g, mol go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan
sho'rva kubiki – 200 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un - 5 g; tomat pasta - 10 g,
suv - 50 ml
< Tavsiyalar >
Go'sht qiymasiga gurunchni qo'shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda aralashtiring. Qalampirning o'rtasini va
urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring. Uni chuqur tarelkaga soling va sho'rvani qo'shing
(1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganda,
aralashmani go'shtli qalampirli sho'rvaga soling. Aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
4-2
Baliqli rasstegay
75 g (1 dona)
(1) Muzlatilgan qatlama xamir (2 ta kvadrat) – kvadratning
¼ bo‘lagi
(2) Masalliq: Mayda kubikchalarga to’g’ralgan sudak biqin
go’shti – 25 g, kubikchalarga to’g’ralgan shampinonlar –
6 g, oddiy qaynatilgan guruch – 4 g, tuxum sarig’i – ¼ dona
yog’lash uchun
< Tavsiyalar >
Xamirni muzdan tushiring. Xamirning kerakli bo'lagini kesib oling (1). Sous uchun barcha ingredientlarni
aralashtiring (2). Masalliqni xamirning o'rtasiga qo'ying. Mahsulotni qayiq shakliga keltiring. Tuxum sarig'ini
surkang. Tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal
berganda, mahsulotni tarelkadan oling va yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Mahsulotni yog'
o'tkazmaydigan qog'oz bilan birgalikda gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
4-3
Qovurilgan pishloq
125 g (5 dona)
Pishloq– 125 g (4-5 dona, 25 g/dona), tuxum– 0,5 dona,
bulash uchun suxari uni– 3-5 g
< Tavsiyalar >
Pishloqni 5 sm x 5 sm o‘lchamdagi kvadrat shaklida kesing. Tuxum sarig‘iga botirib olib, ustiga suxari uni
seping. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. Pishloqni yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Keying uni gril
panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
4-4
Tovuqdan
tayyorlangan kabob
280 g
Tovuq son filesi - 380 g, tomat pasta - 20 g, tuz - 5 g,
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g,
qo'shimchalarsiz yogurt - 70 g, sixlar
< Tavsiyalar >
Fileni 3 x 3 sм kubik shaklida to‘g‘rang. Butun masalliqni marinad uchun aralashtiring. Marinadni tovuq
filesi bilan aralashtiring. Keyin fileni sixlarga sanching. Ularni tarelkaga va keyin gril panjarasiga qo'ying.
Tayyorlashni boshlang.
4-5
Boyarcha go'sht
260 g
Cho’chqa go'shti (bo’yin qismi) - 280 g (4 ta bo’lak), tuz - 2 g,
yanchilgan qora murch - 0,5 g, to'rg'algan shampinonlar -
45 g, mayonez - 55 g
< Tavsiyalar >
Go'shtni ziravorlang. Go'shtni tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Pech tovushli signal berganda, go'shtning ustiga shampin'onlarni qo'ying va mayonez surkang. Tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
4-6
Syomgali kulebyaka
180 g
Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g
Masalliq: Mayda kubik shaklida kesilgan semga filesi - 100 g,
tuz - 1 g, qovurilgan piyoz kubiklari - 20 g, qaynatilib mayda
to'g'ralgan tuxum - 30 g, mahsulotga surkash uchun tuxum
sarig'i - 1 dona.
< Tavsiyalar >
Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun barcha ingredientlarni
aralashtiring. Masalliqni xamirning o'rtasiga qo'ying. Xamir yonlarinig yopishtiring. Unga shakl bering. Bir
necha kesish amalga oshiring. Tuxum sarig'ini surkang. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. Shakl berilgan
xamirni yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying. Keying uni gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Pech tovushli signal berganida, yog' o'tkazmaydigan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni aylantiring.
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 20
2/18/2019 5:33:06 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)