Микроволновые печи Samsung GE88SUW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Taom tayyorlash bo’yicha qo’llanma
28
O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
’yicha qo
’llanma
Taom
Porsiya
Vaqt
(daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Ko’rsatmalar
Piyoz
250 g
5½-6
3
Piyozni to’g’rang yoki ko’ndalangiga kesing. Faqat
15 ml (1 osh qoshiq) suv qo’shing.
Garmdori
250 g
4½-5
3
Garmdorini mayda qilib to’g’rang.
Kartoshka
250 g
4-5
3
Tozalangan kartoshkani torting va taxminan bir xil
o’lchamlarda qilib ikkiga yoki to’rtga bo’ling.
500 g
7½-8½
3
Bryukva
250 g
5-5½
3
Bryukvani mayda qilib to’g’rang.
Taomni isitish
Mikroto’lqinli pechda taomlarni oddiy duxovka yoki oshxona pechiga qaraganda anchagina tezroq isitish mumkin.
Quyidagi jadvalda keltirilgan quvvat darajalari va isitish vaqt oraliqlariga amal qiling. Vaqt oraliqlari taxminan +18 °C
dan +20 °C gacha bo’lgan xona haroratiga ega bo’lgan suyuqliklar hamda harorati taxminan +5 °C dan +7 °C gacha
bo’lgan sovutilgan mahsulotlar uchun ko’rsatilgan.
Taomlarni joylashtirish va qopqoqdan foydalanish
Ko'p miqdordagi taomlarni, masalan katta go'sht bo'laklarini isitmaslikka harakat qiling, chunki ularning tashqi tarafi
qurib ketadi, ichi esa isimaydi. Kichkina porsiyalarni isitish tavsiya qilinadi.
Quvvat darajalari va aralashtirish
Ayrim mahsulotlarni 800 Vt quvvatda isitish mumkin bo‘lsa, boshqalarini 600 Vt, 450 Vt va hatto 300 Vt quvvatda isitish
kerak bo‘ladi.
Qo’shimcha ko’rsatmalar olish uchun jadvalga qarang. Umuman olganda, kamroq quvvatda juda tez isiydigan tansiq
taomlar, katta miqdordagi taomlar va ovqatlarni isitish qulay (masalan, shirin piroglar).
Eng yaxshi natijalarga ega bo’lish uchun taomlarni aralashtirib turing yoki isitish vaqtida ag'daring. Iloji bo’lsa
dasturxonga tortishdan avval yana aralashtiring.
Suyuqliklar va bolalarning ovqatlarini isitishda ayniqsa ehtiyot bo'ling. Suyuqlikning qaynab ketishi va kuyib qolishini
oldini olish uchun isitish vaqtida va isitgandan keyin uni aralashtiring. Uni kutish vaqtida mikroto’lqinli pechda
qoldiring. Suyuqlikka plastmassa qoshiq yoki shisha tayoqchani solish tavsiya qilinadi. Taom buzilishiga olib keladigan
ortiqcha qizib ketishiga yo’l qo’ymang.
Kamroq isitish vaqtini o’rnatish, keyin esa zarur bo’lgan hollarda vaqt qo’shish ma’qulroqdir.
Isitish va kutish vaqti
Taomni birinchi marta isitganda isitish uchun ketgan vaqtni yozib olish foydalidir, chunki bunday yozuvlarni kelajakda
ishlatish mumkin.
Taomning to'liq isiganligini albatta tekshiring.
Isitgandan keyin ma'lum vaqt kuting. Shu vaqt davomida taomning barcha qismlaridagi harorat tenglashadi. Agar
jadvalda boshqa qiymat ko’rsatilmagan bo’lsa, kutish vaqti 2-4 daqiqani tashkil qiladi. Suyuqliklar va bolalarning
ovqatlarini isitishda ayniqsa ehtiyot bo'ling. Shunkindek xavfsizlik choralari bayon qilingan bo'lim bilan tanishib
chiqing.
Suyuqliklarni isitish
Suyuqliklarning barcha qismlaridagi harorat tenglashishi uchun pech o’chirilgandan keyin kamida 20 soniya kuting.
Zarur bo'lgan hollarda suyuqlikni aralashtiring va isitilgandan keyin uni ALBATTA aralashtiring. Suyuqliklarning qaynab
ketishi va kuyib qolishni oldini olish uchun ichimlik solingan stakanga qoshiqcha yoki shisha tayoqcha soling va isitish
vaqtida va isitgandan keyin uni aralashtiring.
Bolalar taomlarini isitish
BOLALAR TAOMLARI
: Taomni chuqur sopol idishga soling. Plastmassa qopqoq bilan yoping. Isitgandan keyin
yaxshilab aralashtiring!
Ovqatlantirishdan avval 2-3 daqiqa kuting. Yana aralashtiring va haroratini tekshiring.
Tavsiya qilingan harorat: 30-40 °C.
BOLALAR SUTI
: Sutni sterillangan shisha butilkaga quying. Qopqoq bilan berkitmagan holda isiting. Butilkani hech
qachon so’rg’ich bilan isitmang, ortiqcha qizib ketganda, butilka portlab ketishi mumkin. Kutib turish vaqti oldidan
va keyin yaxshilab silkiting! Bolalar suti yoki taomini bolaga berishdan avval doimo haroratini yaxshilab tekshiring.
Mahsulotning tavsiya etilgan harorati: 37 °C atrofida.
IZOH
. Kuyishning oldini olish uchun bolaga berishdan avval bolalar taomlarining haroratini juda puxta tekshirish
lozim. Quyidagi jadvalda ko’rsatilgan quvvat darajalari va isitish vaqt oraliqlariga amal qiling.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 28
2/18/2019 5:33:08 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)