Микроволновые печи Samsung GE88SUW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish
16
O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
1-5
Losos va mayonezli
buterbrod
2 x 75 g
Non – 2 bo‘lak (22 grammdan), konservalangan losos –
60 g (non bo‘lagiga 30 grammdan), mayonez – 36 g (non
bo‘lagiga 18 grammdan), maydalangan piyoz – 2-5 g
< Tavsiyalar >
Ikki bo'lak nonni gril panjaraga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Tovushli signaldan keyin nonni pechdan
oling. Non bo'laklarini aylantiring va ularning ustiga baliq bo'laklari va mayonezni qo'ying. Tayyorlash
jarayonini davom ettiring. Ustidan to'g'ralgan piyoz bilan bezang.
1-6
Yashil no'xatli
sosiskalar
Sosiska - 2 dona
Issiq no‘xat -
132 g
Sosiska - 2 dona (50 grammdan), sariyog' - 5 g,
konservalangan no‘xat -135 g (suvisiz)
< Tavsiyalar >
Sosiskalardan po'stini olib tashlang, vilka bilan teshing va tarelkaga qo'ying, va saryog' qo'shing. Saryog'
ustiga konservalangan no'xatni soling. Tayyorlashni boshlang.
1-7
Quymoq
130-135 g
Tuxum - 3 dona, sut - 30 ml, tuz - 2 g
< Tavsiyalar >
Tuxumni sut va tuz bilan ko'pirtiring va tayyor bo'lgan massani tarelkaga soling. Tayyorlashni boshlang.
1-8
Sirniklar
95 g (2 dona)
Tvorog – 90-100 g, un – 10 g, shakar (vanilli) – 10 g,
tuz – 0,5 g, tuxum – ¼ dona, yog’ – 5-10 g (yog’lash uchun)
< Tavsiyalar >
Saryog'dan boshqa barcha ingredientlarni yaxshilab aralashtiring. Ikkita sirnik tayyorlang. Ularni saryog'
bilan yog'lang. Yog' o'tkazmaydigan qog'ozga qo'ying va keying gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida, sirniklarni aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-9
Keks
180 g
Shakar – 45 g, vanilin xushbo‘yli shakar – 5 g, yog’ – 40 g,
tuxum– 0,5 dona, sut – 30 ml, yumshatuvchi – 3 g,
un – 100 g
< Tavsiyalar >
Shakar, vanillali shakar va saryog'ni yaxshilab aralashtiring. Ko'pirtirilgan tuxumni qo'shing. Qolgan
ingredientlarni qo'shing. Olingan massani yog'langan tarelkaga soling. Tayyorlashni boshlang. Keksni
tarelkadan olishdan oldin uni sovuting.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
1-10
Limon sharchalar
190 g (5 dona)
Un – 100 g, yog‘ – 50 g, shakar – 40 g, tuxum sarig’i – 1 dona,
iliq suv – 0,5 qoshiqcha, limon sedrasi
Sepma uchun: Tuxum sarig’i - 1 dona, shakar kukuni - 3-5 g
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni yaxshilab aralashtiring. Besh sharcha tayyorlang. Yog‘ o‘tkazmaydigan qog‘ozga
qo'ying. Aylanuvchi patnisga joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganda
sharchalar ustini tuxum sarig'i bilan qoplang, shakar pudrasini seping va tayyorlashni davom ettiring.
Sovuting.
2. LANCH
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
2-1
Borshch
340 g
(1) Qirilgan lavlagi – 50 g, to‘g‘ralgan karam – 20 g, qirilgan
sabzi – 15 g, to‘g‘ralgan piyoz – 10 g, tomat pasta – 15 g,
shakar – 5 g
(2) Mol go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva
kubiki – 650 ml, dafna bargi – 1 dona
Rus sirkasi 9 % – 5 ml (xohishga qarab)
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni (1) katta tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing va tayyorlashni
boshlang. Tovushli signaldan keyin dafna bargini qo'shing. Hammsini yaxshilab aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
2-2
Shchi
350 g
(1) To‘g‘ralgan karam - 45 g, qirilgan sabzi - 15 g, to‘g‘ralgan
piyoz - 10 g, mayda to‘g‘ralgan kartoshka - 25 g,
tomat pasta - 10 g, mol go‘shtli sho‘rva yoki suvda
aralashtirilgan sho‘rva kubiki - 400 ml
(2) Mol go‘shtli sho‘rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva
kubiki – 100 ml, dafna bargi – 1 dona
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni (1) katta tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing. Tayyorlashni boshlang.
Pech tovushli signal berganda, tarelka ichidagini yaxshilab aralashtiring, sho'rvani va dafna bargini
qo'shing (2). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 16
2/18/2019 5:33:05 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)