Electrolux EKM3700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 122

Кухонные комбайны Electrolux EKM3700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

122

www.electrolux.com

RECIPES

KOLIČINE ZA FUNKCIJO STEPANJA IN ČASI OBDELAVE

Sestavine

Količina

Enota

Čas

Hitrost

Smetana

200-400

g

120~160 sek.

5~6

Jajčni beljak

60-240  
(2-8 jajca)

g/kosi

Vsaj 120 sek.

5~6

KOLIČINE ZA FUNKCIJO GNETENJA IN ČASI OBDELAVE (MEŠANJE MAJHNE KOLIČINE TESTA (NPR.: TESTA ZA KOLAČE))

Recept

Sestavine

Količina

Enota

Čas/Hitrost

Priprava

Čokoladna torta

Moka

300

g

300~360 sek.

Srednja nastavitev  

(3~4)

Maslo mora biti mehko in ne trdo. Maslo mešajte s 
sladkorjem, dokler ne nastane kremasta masa. Eno za 
drugim dodajajte jajca. Med mešanjem dodajte kislo 
smetano in vanilijev sladkor. Na koncu vmešajte moko 
s pekovsko sodo. 

Jajce

3

kosi

Maslo

150

g

Sladkor

150

g

Vanilijev sladkor

2

žlička

Kisla smetana

100

g

Surova mešanica nougata

100

g

Pekovska soda

3

žlička

Maslena pogača

Moka

150

g

200~240 sek.

Srednja nastavitev  

(3~4)

Vse sestavine dajte v posodo in jih mešajte, dokler zmes 
ni pripravljena.

Margarina

150

g

Sladkor

150

g

Sveže jajce 

3

kosi

Pecilni prašek

1

žlička

KOLIČINE ZA FUNKCIJO Z METLICAMA ZA TESTO IN ČASI OBDELAVE

Recept

Sestavine

Količina

Enota

Čas/Hitrost

Priprava

Najm. količine za 
kvašeno testo* (kruh)

Moka

750

g

300~360 sek.

Nizka nastavitev 

(1~2)

Vse sestavine dajte v posodo in gnetite do želenega 
rezultata.

Topla voda

400

mL

Sladkor

20

g

Margarina

20

g

Sol

10

g

Suhi kvas

3

g

Najv. količine za 
kvašeno testo*  (testo 
za pizzo)

Pšenična moka

700

g

Vsaj 360 sek.

Nizka nastavitev 

(1~2)

Topla voda

300

mL

Olje

75

mL

Sveže jajce

1

kosi

Sol

3

žlička

Sladkor

1

žlička

Suhi kvas

10

g

Method
1. V posodi zmešajte polovico kvasa s soljo in sladkorjem ter postavite na stran. 
2. V posodo stoječega mešalnika dajte preostali kvas, vodo in olje. 
3.To testo morate mešati s standardnima metlicama pri najnižji hitrosti, dokler ne nastane gladka zmes. 
4. Po tem dodajte jajce in kvas, zmešan s soljo in sladkorjem. 
5. Hitrost morate zvišati na srednjo hitrost, moko pa dodajati postopoma. 
6. Ko opazite, da zmes sega nad metlici, ju morate zamenjati z metlicama za veliko količino. 
7. Vmešajte vso moko in mešajte, dokler ne nastane homogena mešanica. 
8. V tem trenutku boste morali nadzorovati moč stoječega mešalnika, da ne bo presegel največje vrednosti, ki jo določa proizvajalec. 
9. Zmes doseže točko, ko se ne prijema več metlic.

*Pri pripravi kvašenega testa ne presezite hitrosti 2. Tako boste morda poškodovali kavelj. Teža testa ne sme znašati več 
kot 1200 g. Prevelika količina testa lahko poškoduje kavelj.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM3700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"