Electrolux EKM3700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 106

Кухонные комбайны Electrolux EKM3700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

106

www.electrolux.com

ODLAGANJE

Ovaj simbol na proizvodu ukazuje da ovaj proizvod sadrži baterije koje ne treba odlagati sa uobičajenim 
otpadom iz domaćinstva.

Ovaj simbol na proizvodu ili na njegovoj ambalaži ukazuje na to da se ovaj proizvod ne može odlagati kao 
otpad iz domaćinstva. Da biste reciklirali ovaj proizvod odnesite ga na zvanično mesto prikupljanja ili u 
servisni centar kompanije Electrolux gde se baterije i električni delovi mogu ukloniti i reciklirati na siguran 
i profesionalan način. Pridržavajte se pravila vaše zemlje za odvojeno prikupljanje električnih proizvoda i 
punjivih baterija.

Electrolux zadržava pravo da izmeni proizvode, informacije i specifikacije bez prethodne najave.

RECEPTI

KOLIČINE ZA MUĆENJE I VREME OBRADE

Sastojci  

Količina 

Jedinica 

Tačno vreme

Brzina

Neutralna pavlaka

200-400

g

120~160 sek.

5~6

Jaje - belance

60-240  
(2-8 jaja)

g/kom.

Barem 120 sek.

5~6

KOLIČINE ZA LUPANJE I VREME OBRADE (MEŠANJE LAGANOG TESTA (NPR: TESTO ZA KOLAČ))

Recept 

Sastojci 

Količina 

Jedinica  Tačno vreme/Brzina Postupak

čokoladni kolač

Brašno

300

g

300~360 sek.

Srednje podešavanje 

(podešavanje 3~4)

Puter ne treba da bude tvrd već mekan. Umešajte 
omekšali puter sa šećerom dok ne postane kremast. 
Jedno za drugim, dodajte jaja. Tokom mešanja, dodajte 
kiselu pavlaku i vanilin šećer. Na kraju umešajte brašno 
u koje ste dodali sodu bikarbonu.

Jaje

3

kom.

Puter

150

g

Šećer

150

g

Vanilin šećer

2

kaf.kaš.

Kisela pavlaka

100

g

Sirova nugat mešavina

100

g

Soda bikarbona

3

kaf.kaš.

Kolač s puterom

Brašno

150

g

200~240 sek.

Srednje podešavanje 

(podešavanje 3~4)

Ubacite sve sastojke u činiju, zamešajte ih, dok ne 
dobijete odgovarajuću smesu.

Margarin

150

g

Šećer

150

g

Sveže jaje 

3

kom.

Prašak za pecivo

1

kaf.kaš.

KOLIČINE ZA MEŠANJE TESTA I VREME OBRADE 

Recept

Sastojci

Količina

Jedinica Tačno vreme/Brzina Postupak

Testo od kvasca* 
(hleb) min. Količine

Brašno

750

g

300~360 sek.

Sporo podešavanje  

(podešavanje 1~2)

Ubacite sve sastojke u činiju i umesite po želji.

Topla voda

400

mL

Šećer

20

g

Margarin

20

g.

So

10

g

Suvi kvasac

3

g

Testo od kvasca* 
(testo za picu) maks. 
Količines

Pšenično brašno

700

g

Barem 360 sek.

Sporo podešavanje  

(podešavanje 1~2)

Topla voda

300

mL

Ulje

75

mL

Sveže jaje

1

kom.

So

3

kaf.kaš.

Šećer

1

kaf.kaš.

Suvi kvasac

10

g

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM3700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"