Saturn ST-EC0131 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки Saturn ST-EC0131 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

 

Keep Warm 

Your bread  is  kept  warm  for 60  minutes 

after  baking.  If  you  would  like  to  take 

the  bread  out  during  this  time,  switch 

the  program  off  with  the  Start/Stop 

Button. 

 

Warning display 

If  the  display  shows  “H:HH”  after  you 

have  pressed  Start.  The  temperature 

inside  is  still  too  high.  Press  Stop:  open 

the  lid  and  let  the  machine  cool  down 

for 10 to 20 minutes. 

If  the  display  shows  “E:EE”  after  you 

have  pressed  Start,  the  temperature 

sensor is disconnected. The sensor must 

be  checked  by  an  authorized  service 

agent. 

 

The Program Menu 

1. 

Basic kneading, rise and baking 

normal bread. 

2. 

French  kneading,  rise  and 

baking with a longer rise time. 

3. 

Whole-wheat  kneading,  rise 

and baking of whole wheat bread. 

4. 

Quick  kneading  and  baking  loaf 

with baking soda or baking powder. 

5. 

Sweet  kneading,  rise  and 

baking of sweet bread. 

6. 

Ultra  fast-1  kneading,  rise  and 

baking 1.5LB bread in a short time. 

7. 

Ultra  fast-2  kneading,  rise  and 

baking 2.0LB bread in a short time. 

8. 

Dough kneading and rising. 

9. 

Jam mixing and cooking jam. 

10. 

Cake kneading, rise  and  baking 

cake, rising with soda or baking powder. 

11. 

Sandwich  kneading,  rise  and 

baking sandwich. 

12. 

Bake  only  baking,  no  kneading 

and rise. 

 

Inserting and Removing  

the Bread Pan 

Insertion:

  Insert  the  bread  pan  by 

pressing  lightly  and  revolving  clockwise 

until fixed in correct position. 

Remove:

  Remove  the  bread  pan  by 

pressing  lightly  and  revolving  the  pan 

anti-clockwise  until  the  pan  has  been 

released  and  the  pulling  it  out.  Oven 

protective  gloves  should  be  worn  to 

remove a hot baking pan. 

 

How to Make a Loaf of Bread 

1. 

Remove the bread pan. 

2. 

Place  the  kneading  bar  on  the 

shaft. 

3. 

Place  the  ingredients  in  the 

bread  pan.  All  ingredients,  including  the 

liquid  ingredients,  should  be  at  room 

temperature.  Add  the  ingredients  in  the 

order  specified  in  the  recipe.  Add  the 

yeast  AS  THE  LAST  INGREDIENT: 

Sprinkle  sugar  and  salt  around  the 

outside  of  the  rest  of  mixture.  Place  the 

yeast in a small hollow in the flour. 

4. 

Place  the  bread  pan  in  the 

machine  ensuring  the  pan  is  locked  into 

place. 

5. 

Close the lid. 

6. 

Connect  the  machine  to  the 

power  and  refer  to  the  “Operating  the 

Bread Maker Section”. 

7. 

Select  the  baking  program 

menu and crust color. 

8. 

Set the timer delay if required. 

9. 

Press  the  START  button.  The 

“:” will flash. 

10. 

If  the  bread  maker  program 

menu  is  set  at:  Basic,  French,  Whole 

wheat,  Sweet,  Sandwich  bread,  beeps 

are  heard  during  the  second  kneading 

process.  These  inform  you  when  fruits 

and or nuts may be added. It is possible 

that  steam  will  escape  through  the  vent 

slits  in  the  lid  during  baking.  This  is 

normal. 

11. 

At  the  end  of  the  baking 

program  10  beeps  are  heard  and  the 

machine  switches  over  automatically  to 

the  keep  warm  function  for  1  hour.  A 

further  10  beeps  are  then  heard, 

indicating  all  programming  has  finished. 

If  you  would  like  to  remove  the  bread 

beforehand,  stop  the  “keep  warm” 

function  by  pressing  the  “Start/Stop” 

button.  Open  the  lid  and  take  out  the 

bread  pan.  It  is  essential  that  you  use 

an oven cloth, glove or similar object as 

the bread pan is hot. 

12. 

Turn  the  bread  pan  over  and 

shake  it  lightly  until  the  bread  comes 

out.  If  the  kneading  bar  is  still  in  the 

bread,  loosen  it  with  a  knife  or  similar 

object. Let the bread cool down. 

13. 

Remove  the  plug  from  the 

power outlet. 

 

 

 

Recipes For Your Bread Maker 

Bread Pre-Mix Recipes 

Pre-packaged  Bread  Mixes  are  available 

from most supermarkets. 

Procedure 

Place  ingredients  into  bread  pan  in  the 

order listed in the recipe. 

Wipe  spills  from  the  outer  edge  of  pan 

and close the lid. 

Press  the  BREAD  TYPE  button  to  the 

cycle  that  best  suits  the  bread  mix  you 

are  using.  For  example,  if  using 

Multigrain  bread  mix  press  the  WHEAT 

cycle. 

Press START. 

 

*Measuring cup = 240 ml. 

 

 

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-EC0131?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"