Gorenje BM1200BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Хлебопечки Gorenje BM1200BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 78
Загружаем инструкцию
background image

 

 

23 

2.   French

:  For  light  breads  made  from  fine  flour.  French  bread  requires  special  timing  and 

temperatures  to  achieve  that  wonderful  crispy,  nicely  browned  crust.  This  is  not  suitable  for 
baking recipes requiring butter, margarine or milk.

 

3.   Whole  wheat

:  Whole  wheat  bread  is  a  yeast  bread  that  is  made  with  a  significant  portion  of 

whole  wheat flour (50% or more), rather than with all  white bread flour. Breads made from whole 
wheat  flour  are  more  nutritious  because  the  flour  is  milled  from  the  entire  wheat  berry  (including 
the bran and the germ). Using whole wheat flour produces a bread that is brown to dark  brown in 
color  (when  all  whole  wheat  flour  is  used),  and  the  breads  are  more  flavorful  and  healthful  than 
breads  made  with  refined  white  flours  (even 

though  “lost”  nutrients  are  added  back  into  white 

flours). 

4.   Quick

 (the loaf size and delay time are not applicable):  

 

Kneading, rise and baking loaf within the time less than Basic bread. But the bread baked on this 
setting is usually smaller with a dense texture. 

5.   Sweet:

  The  Sweet  Breads  settings  are  for  baking  breads  with  high  amounts  of  sugar,  fats  and 

proteins, all of which tend to increase browning. Due to a longer phase of rising the bread will be 
light and airy.           

 

6.   Ultra fast

 (the delay time is not applicable): 

 

Kneading, rise and baking loaf in a shortest time. Usually the bread made is smaller and rougher 
than that made with QUICK program. 

7. 

Gluten  free

:  The  ingredients  to  create  gluten-free  breads  are  unique.  Whil

e  they  are  “yeast 

breads,” the dough  is generally wetter and more like a batter. It is also important not to over-mix 
or  over-knead  gluten-free  dough.  There  is  only  one  rise,  and  due  to  the  high  moisture  content, 
baking  time  is  increased.  Mix-ins  must  be  added  at  the  very  beginning  of  the  cycle  with  other 
basic ingredients. 

 

8.   Dough

 (the color and loaf size are not applicable):  

 

Kneading  and  rise,  but  without  baking,  remove  the  dough  and  use  for  making  bread  rolls,  pizza, 
steamed bread, etc. 

9.   Jam

  (the  color,  loaf  size  and  delay  time  are  not  applicable.  Directly  press 

START/STOP

  button 

once to begin working): 

 

The  bread  maker  is  a  great cooking  environment for  homemade  jams  and chutneys.  The  paddle 
automatically  keeps  the  ingredients  stirring  through  the  process,  they  make  a  wonderful 
complement to freshly baked bread! 

10.   Cake

: Kneading, rise and baking, but rise with soda or baking powder. 

11.   Sandwich

:  Kneading,  rise  and  baking  bread  for  making  sandwich,  for  baking  light  texture  bread 

with a thinner

 

crust. 

12.   Bake

: (the loaf size and delay time are not applicable, but the operation time can be adjusted by 

pressing  “

TIME

”or  “

TIME

”  button,  press the  “

TIME

”  or  “

TIME

”  button  once,  the  time  will 

increase or decrease 1 minute. The adjusted time range is 10-60 minutes):  

 

For additional baking of breads that are too light or not baked through, in this program there is no 
kneading or rising. 

Colour 

With  the  button  you  can  select 

LIGHT

MEDIUM 

or 

DARK 

colour  of  the  crust.  You  will  hear  a  short 

beep after each press. 
This  button  is  used  only  for  the  programs 

BASIC,  FRENCH,  WHOLE-WHEAT,  QUICK,  SWEET, 

ULTRA FAST, GLUTEN FREE, CAKE, SANDWICH 

and

 BAKE.  

Loaf  

Press  this  button  to  select  the  size  of  the  bread: 

900g

,

  1200g 

when  you  select  the  desired  size,  the 

LCD  will  display  the  corresponding  size.  Please  note  the  total  operation  time  may  vary  with  the 
different  loaf  size.  This  button  is  not  applicable  for  the  some  programs,  the  details  refer  to  the 
corresponding program described in above section “

MENU

”. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1200BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"