Грили George Foreman 25810-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

59
MESO
OPOMBE
ČAS (MIN)
Steak
Za najboljše rezultate steake pripravljajte, ko so
sobne temperature.
Po pečenju jih pustite počivati 3–6 minut.
Srednje surov 2
Srednje pečen 3
Prepečen 5 +
Piščančje prsi
Pecite tako dolgo, dokler sok, ki izteče, ni bister.
8-10
Jagnječje
zarebrnice
Srednje pečen 4-6
Prepečen 8
Svinjski kotleti
Pecite tako dolgo, dokler sok, ki izteče, ni bister.
Približno 1–2 cm debeline.
5-8
Klobase
6-10
Polpete za
hamburger
6-10
Slanina
3-5
RIBA
Losos
130-140 g
3-5
Kozice
1-2
Ploščate ribe
Morski list, vitki som itd. 120-130 g
2-6
Okrogle ribe
Vahnja, polenovka itd. 130-140 g
3-8
Tuna/mečarica
130-140 g
5-10
ZELENJAVA
Paprika
4-6
Jajčevec
Narezano
6-8
Šparglji
3-4
Bučke
Narezano
1-3
Paradižniki
Razpolovljeno
2-3
Čebula
Narezano na krhlje
5-6
Gobe
Cele, zravnane gobe
3-6
DRUGO
Sir haloumi
2-4
•
Pri kuhanju zamrznjenih živil prištejte 2–3 minute za morsko hrano in 3–6 minut za meso ter
perutnino, odvisno od debeline in gostote hrane.
•
Preverite, ali je kuhana. Če o tem niste prepričani, jo še pokuhajte.
•
Meso, perutnino in sorodne izdelke (mleto meso, burgerji itd.) pecite toliko časa, da so sokovi bistri.
Ribe pecite toliko časa, da je meso v celoti neprosojno.
RECIKLIRANJE
W
Za preprečitev okoljskih in zdravstvenih težav zaradi nevarnih snovi naprav in
polnilnih in navadnih baterij, označenih z enim od teh simbolov, ni dovoljeno
odstraniti med nesortirane komunalne odpadke. Električne in elektronske izdelke in,
kjer velja, tudi polnilne in navadne baterije odstranite na ustreznem uradnem mestu
za recikliranje/zbiranje.
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)