George Foreman 25810-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Грили George Foreman 25810-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

4

1.  Put the plug into the power socket. Move the switch to 

I

. The power light will come on.

2.  The thermostat light will come on, then cycle on and off as the thermostat maintains the 

temperature.

3.  Wait till the light goes out before cooking.

4.  Lay the food on the bottom grill plate with a spatula or tongs, not fingers.

5.  Don’t use anything metal or sharp, you’ll damage the non-stick surfaces.

6.  Close the grill.

7.  Wait till the food has cooked.

• 

Check it’s cooked. If you’re in doubt, cook it a bit more.

• 

Remove the cooked food with wooden or plastic tools.

• 

The hinge is articulated to cope with thick or oddly shaped foods.

• 

The grill plates should be roughly parallel, to avoid uneven cooking.

CARE AND MAINTENANCE

General cleaning

1.  Wipe the outside surfaces of the appliance with a clean damp cloth.

2.  Wash the drip tray in warm soapy water or in the top rack of the dishwasher.

Grill plates

• 

Don’t use harsh or abrasive cleaners, solvents, scourers, wire wool, or soap pads.

• 

Where the top and bottom plates make contact, the non-stick surfaces may show signs of wear. This 

is purely cosmetic, and will not affect the operation of the grill.

There are two ways you can clean the grill plates:

While the plates are still hot 

• 

Wear appropriate protection such as a oven gloves or similar, and use extreme care while wiping the 

hot plates (note that oven gloves are not shown in figure B for clarity).

1.  Unplug your grill.

2.  Using a piece of folded kitchen paper or damp cloth, wipe the plates in one continuous motion from 

the back to the front. Always support the top plate when wiping either the top or the bottom plate 

(Fig. B) to avoid the unit tipping over.

When the plates are cold

1.  Unplug your grill and let it cool completely.

2.  Wipe the plates with a damp cloth or sponge. Use a paper towel with a dab of cooking oil to remove 

stubborn stains.

STORING

The unit may be stood vertically (on the hinged side) for storage.

COOKING TIMES AND FOOD SAFETY

• 

The following times should be used purely as a guide. 

• 

They are for fresh or fully defrosted food. 

MEAT

NOTES

TIME (MIN)

Steak

For best results, cook steaks when they are at room 

temperature. 

Rest for 3-6 mins after cooking.

Medium rare 2

Medium 3

Well done 5 +

Chicken breast

Cook until juices run clear.

8-10

Lamb chops

Pink 4

Medium 5-6

Well done 8

Pork chops

Cook until juices run clear. Approx. 1-2 cm thick.

5-8

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к George Foreman 25810-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"