Грили George Foreman 25810-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

56
MESO
NAPOMENE
VRIJEME (MIN.)
Odrezak
Za najbolje rezultate, pecite odreske kad su na
sobnoj temperaturi.
Nakon pečenja, ostavite ih da miruju 3-6 minuta.
Srednje do malo pečeno
2
Srednje pečeno 3
Dobro pečeno 5 +
Pileća prsa
Pecite dok iz njih ne počne curiti proziran sok.
8-10
Janjeći kotleti
Srednje pečeno 4-6
Dobro pečeno 8
Svinjski kotleti
Pecite dok iz njih ne počne curiti proziran sok.
Debljina otprilike 1-2 cm.
5-8
Kobasice
6-10
Burgeri
6-10
Slanina
3-5
RIBA
Losos
130-140 g
3-5
Kozice
1-2
Plosnata riba
Iverak, list, itd. 120-130 g
2-6
Obla riba
Koljak, bakalar, itd. 130-140 g
3-8
Tuna / sabljarka
130-140 g
5-10
POVRĆE
Paprike
4-6
Plavi patlidžani
Narezani
6-8
Šparoge
3-4
Tikvice
Narezane
1-3
Rajčice
Prepolovljene
2-3
Luk
Narezan na kriške
5-6
Gljive
Cijele, plosnate gljives
3-6
OSTALO
Haloumi (sir)
2-4
•
Kad pečete zamrznutu hranu dodajte 2-3 minuta za morske plodove i 3-6 minuta za meso i perad,
ovisno o debljini i gustoći hrane.
•
Provjerite je li hrana pečena. Ako niste sigurni, nastavite još malo s pečenjem.
•
Kuhajte meso, perad i prerađevine (mljeveno meso, hamburgere, itd) dok se iz njih ne pojavi bistri
sok. Kuhajte ribu dok joj boja ne postane potpuno mutna.
RECIKLAŽA
W
Kako bi se izbjegle štetne posljedice na okoliš i zdravlje zbog opasnih supstanci,
uređaji i punjive i nepunjive baterije obilježene jednim od ovih simbola ne smiju se
zbrinjavati kao nerazvrstani komunalni otpad. Uvijek odložite električne i elektroničke
proizvode i , gdje je primjenljivo, punjive i nepunjive baterije, u odgovarajućem
zvaničnom mjestu za sakupljanje/reciklažu.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)





