Zigmund & Shtain EN 125.622 I - Инструкция по эксплуатации - Страница 37

Духовые шкафы Zigmund & Shtain EN 125.622 I - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 102
Загружаем инструкцию
background image

EN

BUILT-IN ELECTRIC OVENS

INSTALLATION, USE AND MAINTENANCE INSTRUCTIONS

35

Oven functions

Position 0 indicator

The appliance is off.

Oven light

The oven light can be turned on 

independently at any time in the 

case of models with this symbol. 

The light stays on also with other 

oven functions. For the models 

without this symbol, the light turns 

on for each oven function selection.

Traditional static cooking  

(mod-E;W;M;MTO;MTM;MTN;V)

The heat coming from above and 

below allows food that requires slow 

cooking with the constant addition 

of liquids to be cooked. Ideal for 

any type of roast, bread, cakes 

and biscuits in general. Use only 

one shelf for this type of cooking. 

Otherwise the temperature will 

not be distributed properly. Ideal 

for roast meats, bread, cakes and 

biscuits.

Upper cooking (mod-

ET;MT;MTO;MTM)

The intense heat diffused from 

above  is  excellent  for  finishing  off 

the baking of food that is cooked 

on the inside but not entirely on the 

surface. 

Lower cooking (mod-ET;WT;MT)

Unlike cooking with the upper 

cooking method, this function is 

recommended for perfecting the 

cooking of dishes that are already 

Intensive cooking (mod- 

WT;MT;MTN;MTO:MTM)

The activation of the top and 

bottom heat elements together with 

the fan ensures even distribution 

of the intense heat. The hot air 

circulating inside the oven evenly 

cooks and browns different dishes, 

on one or more levels, that require 

similar temperatures. In meat 

roasts the optimisation of heat 

distribution allows cooking at 

lower temperatures reducing the 

dispersion of sauces. This helps 

keep the meat more tender and 

reduces the decrease in weight.

Upper intensive cooking (mod- 

MTM;MTN)

There is a prevalence of upwards 

temperature, which makes this kind 

of cooking ideal for fast cooking and 

needing slight surface browning. In 

any case, always pre-heat the oven 

and wait for it to reach the required 

temperature before putting in the 

food.

Gentle cooking (mod- WT;MTM)

Suitable for cooking delicate foods, 

e.g. leavened desserts. Just like 

the lower heat cooking method, 

slow  cooking  can  be  used  to  finish 

baking dishes already browned on 

the surface but not yet ready on the 

inside.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zigmund & Shtain EN 125.622 I?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"