Zigmund & Shtain EN 125.622 I - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Духовые шкафы Zigmund & Shtain EN 125.622 I - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 102
Загружаем инструкцию
background image

34

Position of the internal grills for 

specific cooking  

Position n. 1 and 2 from bottom. 

Frozen cakes, Long roasts, Turkey, Cakes, Meat 

Steak well done; 

Position n. 2 from bottom.

Cakes, Sandwich Load, Toast, Casserole, 

Wholemeal bread, Meat; 

Position n. 2 and 3 from bottom.

Biscuits, Fine cut meat; 

Position n. 3 from bottom.

For Browning with Grill.

This data regarding the cooking positions are 

indicative and can be interpreted on the basis of 

your own experience. 

Using the grill

With the grill it is possible to cook fish, vegetables, 

small spits and various types of meat, with the 

exception of lean game meat. Finely cut meat and 

fish  must  always  be  grilled  very  quickly  greasing 

them slightly with oil using a suitable brush and 

always placed on the grill. In turn, the grill must 

be placed nearest to the upper heating element, 

proportionally to the thickness of the dish, to 

avoid burning it on the surface and not cooking 

it enough inside. Only salt the meat after cooking 

or it will be less juicy. Never prick food during 

cooking, not even to turn them. Their juice would 

run making the grilled food dry.

To optimise Grill cooking, switch on the grill oven 

and pre-heat for at least 10 minutes. Introduce 

the dish inside the oven in the nearest position to 

the Grill, depending on the type of food to cook. 

Use the Grill always with the oven door closed.

Meat can be arranged in suitable containers or 

cooked directly on the grill. In the latter case, 

always pour some water in the drip pan then 

insert it in the guides under the grill. This prevents 

the grease in the dripping pan from burning and 

creating bad odours.

ATTENTION

During use of the Grill, the accessible parts 

can overheat. It is therefore advisable to 

keep children at a safe distance.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zigmund & Shtain EN 125.622 I?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"