Fulgor Milano SPO 6213 P TC X - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Духовые шкафы Fulgor Milano SPO 6213 P TC X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

GB

21

The secret to a good pizza is in the simplicity of a well-leavened dough, prepared and 
cooked well: use a small quantity of good quality toppings. 

DOUGH BASE PREPARATION

Once you have a ball of leavened dough, slam it on the work surface to improve its 
elasticity, spread it with your fingertips and let it rest for a few minutes before proceeding 
(the dough becomes more elastic and will stretch better). Spread (you run roll) until the 
dough is 30 cm in diameter and place it on the grill provided (never use baking paper or 
anything else) then garnish with toppings to your taste.

Turn on the PIZZA function, set the number of pizzas you want to cook at the same time 
(1 or 2), press the 

 key and set the type of pizza that you are baking (Thin or Thick), 

(see table below) and then confirm with the 

 key and you will be given the cooking 

time and the level on which 
you should position the pizza 
(afterwards).
Once confirmed with the 

 

key, the oven preheats and, 
when finished, it beeps and 
the display will tell that it’s 
the right moment to put in the 
pizzas. Baking automatically 
starts when you close the 
door and, from now to the end, 
there are no other settings or 
anything to turn on; 
you must simply follow the instructions on the display.

TIPS FOR A GOOD PIZZA:
•  Given the high temperatures and short baking time, we recommend that you insert and 

remove the pizzas quickly so that the door is open for as short a time as possible and 
the temperature doesn’t drop.

•  Once the beep and display indicate that baking is finished, immediately remove the 

pizza, since the cooking times are very short and even a few seconds can have a 
significant effect.

•  The baking time can be changed based on the type of dough and pizza; changes 

should be made with the +/- keys before pressing the start key. At the end of the 
recipe, you will be asked if you want to save it in your personal recipes.

Pizza

Weight Leavened Dough

Diameter

Thin

180gr

30cm

Thick

260gr

30cm

Note:
After the first pizza, you can immediately continue baking other pizzas without having to 
preheat.

PIZZA grill

Oven stone (optional)

Insert before the 

preheating the oven

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano SPO 6213 P TC X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"