Candy WATCH-TOUCH - Инструкция по эксплуатации - Страница 68

Духовые шкафы Candy WATCH-TOUCH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 113
Загружаем инструкцию
background image

*Testată în conformitate cu CENELEC EN 60350-1, folosită pentru definirea clasei energetice pentru funcţia de ventilare.
**Testată în conformitate cu CENELEC EN 60350-1, folosită pentru definirea clasei energetice pentru funcţia statică.

3.6 Moduri de gătit

RO 68

Selector

funcţii

Funcţia

(Depinde de modelul cuptorului)

BEC:

Aprinde becul din cuptor.

PREPARARE VENTILATĂ:

Vă recomandăm să folosiţi această metodă pentru pui, produse de patiserie, peşte şi

legume. Căldura pătrunde mai bine în alimente şi se reduc timpii de preparare şi preîncălzire. Puteţi prepara diferite
alimente în acelaşi timp, cu sau fără acelaşi mod de preparare, în una sau mai multe poziţii. Această metodă de
preparare asigură o distribuire uniformă a căldurii şi nu permite amestecarea mirosurilor.
Sunt necesare zece minute în plus când preparaţi mâncăruri diferite în acelaşi timp.

PREPARARE CONVENŢIONALĂ:

Se folosesc atât rezistenţele inferioare cât şi cele superioare ale cuptorului.

Preîncălziţi cuptorul timp de aproximativ zece minute. Această metodă este ideală pentru toate tipurile tradiţionale
de coacere şi frigere. Pentru prepararea rapidă a cărnurilor roşii, a cărnii de vită, a celei de miel, vânat, a pâinii, a
alimentelor învelite în folie (en papillote), pentru aluat fraged. Aşezaţi alimentele şi vasele acestora pe un grătar aflat
în poziţie mijlocie.

DECONGELARE:

Când selectorul este setat pe această poziţie. Ventilatorul circulă aerul la 40oC în jurul alimentelor

congelate, astfel încât le dezgheaţă în câteva minute, fără să modifice sau să afecteze conţinutul de proteine al
alimentelor.

VENTILATOR + ELEMENT INFERIOR:

Se foloseşte rezistenţa inferioară împreună cu ventilatorul care circulă aerul

din interiorul cuptorului. Această metodă este ideală pentru pateuri umplute cu fructe zemoase, tarte, quiche şi
pateuri.
Previne uscarea alimentelor şi încurajează creşterea în cazul torturilor, a aluatului de pâine şi a altor alimente gătite
în partea de dedesubt. Aşezaţi grătarul în poziţia de jos.

PĂSTRARE LA CALD

Aceasta este recomandată pentru reîncălzirea alimentelor gătite în prealabil, aşezând

grătarul pe al doilea nivel de sus, sau pentru a decongela aluatul de pizza sau plăcinte, aşezând grătarul pe cel mai
jos nivel.
Temperatura este prestabilită la 60 °C constant, nefiind posibile reglajele.

*

GRILL:

Folosiţi grillul cu uşa închisă.

Rezistenţa superioară este folosită independent şi puteţi regla temperatura. Este necesară o preîncălzire timp de
cinci minute pentru ca elementele să fie fierbinţi. Succesul este garantat pentru grill, kebab şi mâncăruri gratinate.
Carnea albă trebuie pusă mai departe de grill; timpul de preparare este mai lung, dar carnea are un gust mai bun.
Puteţi pune carnea roşie şi fileurile de peşte pe grătar, cu tava pentru picurare dedesubt.

PIZZA:

Cu această funcţie, aerul fierbinte circulat în cuptor asigură un rezultat perfect pentru mâncăruri cum ar fi

pizza sau chec.

PARTEA INFERIOARĂ:

Utilizarea elementului inferior. Ideal pentru prepararea oricărui fel de mâncare pe bază de

paste făinoase. A se utiliza pentru pateuri umplute, quiche, tarte, pateuri şi orice alte produse care necesită mai multă
căldură din partea de jos.

GRILL CU VENTILATOR:

Folosiţi turbo-grillul cu uşa închisă.

Se foloseşte rezistenţa superioară împreună cu ventilatorul care circulă aerul din interiorul cuptorului. Preîncălzirea
este necesară pentru carnea roşie, dar nu şi pentru cea albă. Ideal pentru prepararea bucăţilor mari de mâncare, a
bucăţilor întregi, ca de exemplu friptura de porc, puiul etc. Puneţi mâncarea ce trebuie friptă direct pe grătar, în centru,
la nivelul mediu. Introduceţi tava pentru picurare sub grătar pentru a colecta lichidele. Asiguraţi-vă că alimentele nu
sunt prea aproape de grill. Întoarceţi preparatul la mijlocul timpului de preparare.

*

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy WATCH-TOUCH?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"