Блендеры Philips HR1653 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1
Pričvrstite nastavak za miješanje na jedinicu za spajanje (“klik”) (Sl. 8).
2
Stavite sastojke u zdjelu.
Preporučene količine i vrijeme obrade potražite u tablici.
količine za miješanje i vrijeme obrade
Sastojci
Količina za miješanje
Vrijeme
Vrhnje
250 ml
70 - 90 s
Bjelanjci
4 jaja
120 s
3
Pričvrstite jedinicu za spajanje na jedinicu motora (“klik”).
4
Uključite utikač u zidnu utičnicu i pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje.
5
Nakon pribl. 1 minute možete pritisnuti gumb za turbo brzinu kako biste nastavili pri turbo
brzini.
savjeti za miješanje
-
Ako želite obraditi manju količinu, za brži rezultat lagano nagnite vrč. (Sl. 9)
-
Kada tučete bjelanjke, za postizanje najboljeg rezultata koristite veliku posudu.
-
Kako bi se spriječilo prskanje, počnite uz postavku male brzine te nakon pribl. 1 minute prijeđite
na postavku veće brzine.
-
Kod tučenja šlaga koristite vrč kako biste izbjegli prskanje.
Napomena: Metlicu za miješanje nemojte koristiti za pripremu tijesta ili smjese za kolače.
odvajanje metlice za miješanje
1
Za odvajanje metlice za miješanje pritisnite gumb za otpuštanje.
2
Za odvajanje jedinice za spajanje povucite je s metlice za miješanje.
nastavak za krumpir (samo HR1655)
Nastavak za krumpir može se koristiti za gnječenje kuhanih sastojaka kao što su krumpiri, repa ili
grašak.
Oprez
-
Nastavkom za krumpir nikad nemojte gnječiti sastojke u posudi izravno na izvoru topline. Uvijek
sklonite posudu s izvora topline i pričekajte da se sastojci malo ohlade prije nego ih počnete
gnječiti.
-
Nemojte gnječiti tvrdu ili ne kuhanu hranu jer to može oštetiti nastavak za krumpira.
-
Tijekom ili nakon gnječenja nemojte udarati nastavkom za krumpir po stjenci posude. Višak
hrane uklonite lopaticom.
-
Nemojte obrađivati više od 1 serije bez prekida. Ostavite aparat da hladi 5 minuta prije no što
nastavite.
1
Skuhajte i posušite krumpire.
2
Nastavak za krumpir povežite s jedinicom za spajanje tako da ga okrenete u smjeru kazaljke
na satu (“klik”) (Sl. 10).
3
Pričvrstite jedinicu za spajanje na jedinicu motora (Sl. 11).
4
Ukopčajte aparat.
5
Nastavak za krumpir stavite u zdjelu sa sastojcima i postavite regulator brzine na 10.
6
Pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje.
Hrvatski
43
Содержание
- 98 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 100 Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.; Венчик для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.
- 101 советы по использованию венчика; увеличивайте скорость приблизительно через 1 минуту.; Отсоединение венчика для взбивания; пока они немного остынут.
- 102 была заполнена не более чем наполовину.; Отсоединение насадки для картофеля; “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Вспениватель молока; Подключите прибор к электросети.; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из
- 103 Хранение; Принадлежность
- 104 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.