Блендеры Philips HR1653 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

uporaba aparata
ročni mešalnik
Ročni mešalnik je namenjen za:
-
mešanje tekočin, npr. mlečnih izdelkov, omak, sadnih sokov, juh ter mešanih in osvežilnih napitkov.
-
mešanje mehkih sestavin, npr. osnove za palačinke ali majoneze.
-
pasiranje kuhanih sestavin, npr. za otroško hrano.
1
Sestavine položite v posodo mlinčka.
Priporočeno količino in čas obdelave si oglejte v spodnji tabeli.
količina sestavin in čas obdelave za mešanje
Sestavine
Količina sestavin za
mešanje
Čas
Hitrost
Sadje in zelenjava
100–200 g
30 sekund
Turbo
Otroška hrana, juhe in
omake
100–400 ml
60 sekund
15-20
Osnova za palačinke
100–500 ml
60 sekund
15-20
Mlečni in osvežilni napitki
100–1000 ml
60 sekund
15-20
2
Palični mešalnik namestite na motorno enoto (“klik”) (Sl. 2).
3
Vtikač vtaknite v omrežno vtičnico.
4
Zaščito rezila pogreznite do konca v sestavine.
5
Če aparat želite vklopiti, pritisnite gumb za vklop/izklop ali gumb za turbo hitrost (Sl. 3).
-
Če uporabite gumb za vklop/izklop, lahko hitrost nastavite z izbirnikom hitrosti. Višja je hitrost,
krajši je čas obdelave.
-
Izbirnik hitrosti ima nastavitve od 1 (nizka hitrost) do 20 (visoka hitrost).
-
Pri uporabi gumba za turbo hitrost deluje aparat pri najvišji hitrosti. V tem primeru hitrosti ne
morete uravnavati z izbirnikom hitrosti.
6
Za mešanje sestavin aparat počasi premikajte gor in dol ter krožno (Sl. 4).
Mini sekljalnik (samo Hr1653) in srednji sekljalnik (samo Hr1655)
Sekljalnika sta namenjena sekljanju sestavin, kot so orehi, meso, čebula, trdi sir, kuhana jajca, česen,
zelišča, suh kruh, itd.
Srednjemu sekljalniku je priložena rezilna enota z ravnimi rezili in enoto za drobljenje ledu z
nazobčanimi rezili. Za sestavine v spodnji tabeli morate uporabljati rezilno enoto z ravnimi rezili.
Enoto za drobljenje ledu z nazobčanimi rezili uporabljajte samo za drobljenje ledenih kock.
Pri rokovanju z rezilnimi enotami bodite nadvse previdni, ker so rezila izredno ostra. Predvsem
bodite previdni pri odstranjevanju rezilne enote iz posode za sekljanje, pri praznjenju posode za
sekljanje in pri čiščenju.
Pozor: Neprekinjeno ne obdelujte več kot ene porcije. Pred nadaljevanjem obdelave počakajte 5
minut, da se aparat ohladi.
Opomba: Večje sestavine pred obdelavo narežite na 2 cm velike koščke.
sLovenšČina
115
Содержание
- 98 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 100 Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.; Венчик для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.
- 101 советы по использованию венчика; увеличивайте скорость приблизительно через 1 минуту.; Отсоединение венчика для взбивания; пока они немного остынут.
- 102 была заполнена не более чем наполовину.; Отсоединение насадки для картофеля; “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Вспениватель молока; Подключите прибор к электросети.; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из
- 103 Хранение; Принадлежность
- 104 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.