Блендеры Philips HR1653 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Средната кълцаща приставка е снабдена с режещ блок с прави ножове и режещ блок за
разтрошаване на лед с назъбени ножове. За всички продукти, посочени в таблицата по-долу,
трябва да се използва режещият блок с прави ножове. Режещият блок за разтрошаване на
лед с назъбени ножове трябва да се използва само за трошене на кубчета лед.
Бъдете много внимателни при боравенето с режещите блокове, тъй като ножовете са
много остри. Бъдете особено внимателни когато сваляте режещия блок от купата на
кълцащата приставка, когато изсипвате купата на кълцащата приставка, както и при
почистване.
Внимание: Не обработвайте повече от 1 порция без прекъсване. Оставете уреда да се
охлади за 5 минути, преди да продължите работата.
Забележка: Нарязвайте едрите продукти на парчета с големина приблизително 2 см, преди
да ги обработвате.
1
Поставете режещия блок в купата на кълцащата приставката (фиг. 5).
2
Сложете продуктите в купата на кълцащата приставка.
Вижте таблицата за препоръчителните количества и времена за обработка.
количества и времена за обработка с малката кълцаща приставка (само за
HR1653)
Продукти
Количество за
кълцане
Време
Скорост
Лук и яйца
100 г
5 x 1 сек.
1-5
Месо
120 г (макс.)
5 сек.
турбо
Растителни подправки 20 г
5 x 1 сек.
10-15
Сирене пармезан
50 -100 г (макс.)
15 сек.
турбо
Орехи и бадеми
100 г
20 сек.
турбо
Чесън
50 г
5 x 1 сек.
15-20
количества и времена за обработка със средната кълцаща приставка (само
за Hr1655)
Продукти
Количество за
кълцане
Време
Скорост
Лук и яйца
200 г
5 x 1 сек.
1-5
Месо
200 г
10 сек.
турбо
Растителни подправки 30 г
10 x 1 сек.
10-15
Орехи и бадеми
200 г
30 сек.
турбо
Сухар
80 г
30 сек.
турбо
Сирене пармезан
200 г
20 сек.
турбо
Натурален шоколад
100 г
20 сек.
турбо
Български
17
Содержание
- 98 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 100 Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.; Венчик для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.
- 101 советы по использованию венчика; увеличивайте скорость приблизительно через 1 минуту.; Отсоединение венчика для взбивания; пока они немного остынут.
- 102 была заполнена не более чем наполовину.; Отсоединение насадки для картофеля; “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Вспениватель молока; Подключите прибор к электросети.; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из
- 103 Хранение; Принадлежность
- 104 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.