Блендеры Philips HR1653 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1
Pange lõiketerade moodul peenestamiskaussi (Jn 5).
2
Pange koostisained peenestamiskaussi.
Õigete koguste ja töötlemiskestuste kohta vt tabelit.
Minihakkija kogused ja töötlemiskestused (ainult mudelil Hr1653)
Koostisained:
Peenestamiskogused
Aeg
Kiirus
Sibulad ja munad
100 g
5 x 1 sek
1–5
Liha
120 g (max)
5 sek
turbo
Maitseroheline
20 g
5 x 1 sek
10-15
Parmesani juust
50–100 g (max)
15 sek
turbo
Pähklid ja mandlid
100 g
20 s
turbo
Küüslauk
50 g
5 x 1 sek
15–20
keskmise suurusega hakkija kogused ja töötlemiskestused (ainult mudelil
HR1655)
Koostisained:
Peenestamiskogused
Aeg
Kiirus
Sibulad ja munad
200 g
5 x 1 sek
1–5
Liha
200 g
10 s
turbo
Maitseroheline
30 g
10 x 1 sek
10-15
Pähklid ja mandlid
200 g
30 s
turbo
Kuivikud
80 g
30 s
turbo
Parmesani juust
200 g
20 s
turbo
Tume šokolaad
100 g
20 s
turbo
3
Pange hakkimiskausile kaas peale (Jn 6).
4
Kinnitage mootor peenestamiskausi kaane peale (kostub klõpsatus) (Jn 7).
5
Sisestage pistik pistikupessa.
6
Seadme sisselülitamiseks vajutage sisse-välja nuppu või turbokiiruse nuppu.
Märkus. Kui koostisained jäävad hakkimiskausi seina külge, eemaldage seade vooluvõrgust ja eemaldage
kuivad koostisained seina küljest spaatli abil või vedelikku lisades (nt pestot valmistades).
Vispel
Vispel on ette nähtud vahukoore, munavalgete, magustoitude jne vahustamiseks.
Ettevaatust: Ärge töödelge tööd katkestamata rohkem kui ühte kogust. Laske seadmel enne
töötlemise jätkamist viis minutit jahtuda.
1
Ühendage vispel klõpsatusega liitmiku külge (Jn 8).
2
Mõõtke koostisained kaussi.
Õigete koguste ja töötlemiskestuste kohta vt tabelit.
eesti
34
Содержание
- 98 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 100 Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.; Венчик для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.
- 101 советы по использованию венчика; увеличивайте скорость приблизительно через 1 минуту.; Отсоединение венчика для взбивания; пока они немного остынут.
- 102 была заполнена не более чем наполовину.; Отсоединение насадки для картофеля; “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Вспениватель молока; Подключите прибор к электросети.; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из
- 103 Хранение; Принадлежность
- 104 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.