Bosch MMB64G6M - Инструкция по эксплуатации - Страница 63

Блендеры Bosch MMB64G6M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 202
Загружаем инструкцию
background image

63

Opskrifter

da

Rødgrød

400 g frugt (kirsebær uden 

sten, hindbær, ribs, jordbær, 

brombær)

100 ml usødet kirsebærsaft

100 ml rødvin

80 g sukker

1 pakke vanillesukker

2 spsk citronsaft

1 knivspids nelliker (pulver)

1 knivspids kanel (pulver)

8 blad husblas

■ Læg husblassen i blød i koldt vand i 

ca. 10 minutter.

■ Kom alle ingredienserne (undtagen 

husblas) i en gryde og giv dem et 

opkog.

■ Tryk vandet ud af husblassen og lad 

den smelte i mikrobølgeovnen, må ikke 

koge.

■ Bland varme frugter og husblas i 

blenderen ved lavt omdrejningstal i ca. 

1 minut.

■ Fyld grøden i små skål, som skal være 

skyllet i koldt vand, og stil dem koldt.

Der må maks. forarbejdes 500 ml varm 

væske på en gang i blenderbægeret!

Tip:

 Rødgrøden smager godt med 

piskefløde eller vanillesovs.

Basilikumpesto

10 g pinjekerner

3 g hvidløg

5 g salt

40 g parmesanost

10 g frisk basilikum

70 g olivenolie

■ Kom pinjekerner, hvidløg, salt og 

parmesanost i glasbeholderen og luk 

den med knivholderen.

■ Småhak på trin 

Q

 i 15 sekunder.

■ Tilsæt basilikum og olivenolie og bland 

det hele i 10 sekunder på trin 

Q

.

Græskarsuppe

600 g gulkødet græskar

200 g kartofler

1 l grøntsagsbouillon

2 løg

2 fed hvidløg

malet peber og salt

30 g smør

2 spiseskeer olivenolie extra vergine

5-6 blad basilikum

2-3 blad salvie

1 buket persille

1 buket timian

1 buket majoran

¼ teske malet kanel

revet parmesanost efter smag

■ Skær græskaren i spalter og fjern 

skræl og kerne. Skær græskaren i små 

stykker.

■ Skræl kartoflerne og skær dem også i 

små stykker.

■ Skræl løgene, hak dem fint og steg dem 

ved smag varme i en pande med smør, 

olivenolie og hakket hvidløg.

■ Kom græskar- og kartoffelstykkerne i og 

lad det hele stege let, mens der røres i 

det. Tilsæt først grøntsagsbouillon lidt 

ad gangen og så krydderurterne, der 

skal være bundet til en lille buket.

■ Lad det hele koge ved svag varme i 

ca. 25-30 minutter, tilsæt mer bouillon 

efter behov.

■ Tag buketten med krydderurter ud.

■ Smag til med salt og peber og tilsæt 

en knivspids kanel og et lille stænk 

olivenolie extra vergine.

■ Kom 500 ml af suppen i blenderbægeret 

og purér det. 

Der må maks. forarbejdes 500 ml varm 

væske på en gang i blenderbægeret!

■ Servér suppen med fint revet 

parmesanost.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB64G6M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"