Bosch MMB21P0R - Инструкция по эксплуатации - Страница 64

Блендеры Bosch MMB21P0R - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 186
Загружаем инструкцию
background image

64

Oppskrifter

no

Rødgrøt

400 g frukt (kirsebær uten stein, 

 bringebær, solbær, jordbær, 

bjørnebær)

100 ml kirsebærsaft

100 ml rødvin

80 g sukker

1 pakke vaniljesukker

2 ss sitronsaft

1 knivsodd nellik (malt)

1 klype kanel (malt)

8 blad gelatin

 

■ Gelatinen må myke seg opp i kaldt vann i 

ca. 10 minutter.

 

■ Alle ingrediensene (unntatt gelatinen) 

kokes opp.

 

■ Gelatinen trykkes ut og smeltes i mikro-

bølgen, må ikke kokes.

 

■ Den varme frukten og gelatinen mikses 

ved middels turtall i ca. 1 minutt.

 

■ Grøten fylles i kaldt skyllete skåler og 

stilles på et kaldt sted.

Det må maksimalt bearbeides 500 ml 

varm væske i miksebegeret!
Tips:

 Rødgrøt smaker godt med stivpisket 

kremfløte eller vaniljesaus.

Basilikum pesto

10 g pinjekjerner

3 g hvitløk

5 g salt

40 g parmesan ost

10 g fersk basilikum

70 g olivenolje

 

■ Pinjekjerner, hvitløk, salt og parmesan 

ost legges ned i glassbeholderen og 

lukkes med knivholderen.

 

■ Det hele hakkes på trinn 

Q

 i 

15 sekunder.

 

■ Basilikum og olivenolje tilsettes og alt 

blandes i 10 sekunder på trinn 

Q

.

Gresskar suppe

600 g gresskar med gult kjøtt

200 g poteter

1 l grønnsaskbuljong

2 løk

2 fedd med hvitløk

Malt pepper og salt

30 g smør

2 spiseskjeer olivenolje “extra vergine”

5-6 blad basilikum

2-3 blad salvie

1 bunt persille

1 kvast timian

1 kvast merian

¼ teskje malt kanel

Revet parmesan ost alt etter smak

 

■ Gresskaret skjæres i båter og kjernene 

og skallet fjernes. Gresskaret skjæres i 

små stykker.

 

■ Potetene skrelles og skjæres også i små 

stykker.

 

■ Løken skrelles, hakkes fint og stekkes 

forsiktig i pannen med smør, olivenolje 

og hakket hvitløk.

 

■ Stykker med gresskar og poteter tilsettes 

og røres rundt til det hele er myk kokt. Litt 

etter litt fylles det opp med grønnsakbul-

jong og en liten sammenbundet bukett 

med urtene tilsettes.

 

■ La det hele koke ved svak varme i 

ca. 25-30 minutter, om nødvendig kan 

det fylles på litt mere buljong.

 

■ Buketten med urtene tas ut.

 

■ Smakkes til med salt og pepper, det hele 

kan avrundes med en knivsodd kanel og 

litt olivenolje “extra vergine”.

 

■ Hhv. 500 ml suppe helles i miksebegeret 

og moses.

Det må maksimalt bearbeides 500 ml 

varm væske i miksebegeret!

 

■ For servering strøes det fint revet 

parmesan ost over.

MMB_21_42_EU.indb   64

29.04.2015   12:29:39

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB21P0R?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"