Сушилки для овощей и фруктов Vitek VT-5050 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

6
ENGLISH
Recommended temperature of dehydration
Products
Temperature (
º
С)
Herbs, greens
38
Baked breads
48
Vegetables
48, 58
Fruit
58
Meat, fish
68
Dehydration time
Vegetables/fruit
Preprocessing
Approximate
preparationtime
(hours)
Index
of readiness
Fruit and berries
Apricots
Remove stones, cut into pieces or slices
13-28
soft
Citrus zest
Cut zest into thin strips
8-16
brittle
Pine apples
Peel off and cut into rings or dice
6-36
hard
Bananas
Peel off the skin, cut into pieces 2-4 mm thick
6-8
crispy
Cherry
Remove the stones while drying
8-26
hard
Grapes
Whole
8-38
soft
Pears
Peel off the skin and cut into slices
8-30
soft
Fig
Whole
6-26
hard
Cranberry
Whole
6-26
soft
Peaches
Cut into half, remove stones (you can remove them in
the middle of cooking)
10-34
soft
Apples
Peel off the skin, remove the core, cut into pieces.
6-8
soft
Vegetables, herbs, spices
Cabbage
Peel off, remove the stem, cut into strips 3 mm wide
6-14
hard
Brussels sprout
Cut the florets into half
8-30
crispy
Cauliflower
Separate the florets, treat with steam till they become
soft
6-16
hard
Potatoes
Cut into pieces, treat with steam for about 10 minutes
8-30
crispy
Onions
Cut into rings
8-14
crispy
Carrots
Treat with steam, cut into rings or grate
8-14
crispy
Cucumbers
Peel off the skin and cut into rings about 1 cm thick
6-18
hard
Hot pepper
Whole
8-14
hard
Parsley
Dry the leaves with stems
3-7
crispy
Tomatoes
Peel off the skin, cut into pieces
8-24
crispy
Beetroot
Treat with steam, cut into pieces
8-26
crispy
Celery
Cut into pieces 6 mm thick
6-14
crispy
Asparagus
Cut into pieces 2,5 mm thick
6-14
crispy
Garlic
Peel off and cut into rings
6-16
crispy
Spinach
Put into boiling water
6-16
crispy
Mushrooms
Dry as a whole or cut into pieces
2-8
hard
VT-5050.indd 6
12.03.2014 12:19:29
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)