Moulinex ME208139 - Инструкция по эксплуатации - Страница 37

Мясорубки Moulinex ME208139 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

37

Tilbehør til pølser 

(jf. fig. 2.1 til 2.3)

Vigtigt:

Dette  tilbehør  skal  først  bruges  efter  at  have  hakket  kødet,  tilsat  krydderier  og  blandet

tilberedningen godt.

Lad tarmen ligge i blød i lunkent vand, så den bliver mere elastisk. Kræng den på pølsestopperen,
og lad 5 cm hænge ud over pølsestopperen (som lukkes ved at binde en knude med en snor). Start
apparatet, kom farsen i hakkemaskinen, og hold på tarmen efterhånden, som den fyldes op.

Bemærk:

Dette arbejde er lettere, hvis man er to, hvor den ene kommer farsen i maskinen, og den

anden tager imod pølsen efterhånden, som den fyldes op.

Del pølserne op i den ønskede længde ved at presse tarmen sammen og vride den rundt.
For et bedre resultat skal du undgå, at pølserne fyldes med luft under stopningen. Lad ikke pølserne
blive  længere  end  10  til  15  cm  (del  pølserne  op  ved  at  binde  en  knude  rundt  om  tarmen  med  en
snor).

Kebbe-tilbehør 

(jf. fig. 3.1 til 3.2)

Godt råd:

For  at  lave  en  fin  blanding  til  kebbe  eller  kofta  skal  du  køre  kødet  2  til  3  gange  igennem
hakkeudstyret, indtil du opnår den ønskede finhed.

Grøntsagsjern

(jf. fig. 4.1 til 4.6)

Brug den tromle, der er anbefalet til de enkelte typer fødevarer: jf. skemaet fig. 6.

Gode råd for at opnå et bedre resultat:

Brug ingredienser, der er faste, for at opnå gode resultater og for at undgå, at ingredienserne hober
sig op i tromleholderen. Brug ikke apparatet til at rive eller snitte ingredienser, der er for hårde,
såsom sukker eller kød.

(jf. fig. 5.1 til 5.6)

DA

RENGØRING

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex ME208139?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"