Kenwood MG700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Мясорубки Kenwood MG700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 108
Загружаем инструкцию
background image

sausage filler

base plate
large nozzle (for thick sausages)
small nozzle (for thin sausages)

Use pig/hog skin on the large nozzle
and sheep/lamb skin on the small
nozzle. Or, instead of using skin, roll
in breadcrumbs or seasoned flour
before cooking.

to use the sausage filler

1 If you’re using skin, soak it in cold

water for 30 minutes first. Then open
it up with a jet of water and place
your chosen nozzle under a running
tap and pull the skin onto the nozzle.

2 Fit the scroll inside the mincer body.
3 Fit the base plate 

- put the notch

over the pin.

4 Hold the nozzle on the mincer

attachment and loosely screw the
ring nut on.

5 With the mincer attachment in the

position shown 

, locate in the

outlet. Rotate the mincer body so
that the feed tube is upright.

6 Tighten the ring nut firmly by hand.
7 Fit the tray.
8 Switch on to speed 1. Using the

pusher, push the food down the feed
tube. 

Don’t push hard

– 

you

could damage your mincer.

Ease the skin off the nozzle as it fills.
Don’t overfill.

9 Twist the skin to form sausages.

pork sausage recipe

100g (4oz) dry bread
600g (1

1

2

lb) pork, lean and fat, cut

into strips
1 egg, beaten
5ml (1tsp) mixed herbs
salt and pepper

1 Soak the bread in water, then

squeeze and discard the water.

2 Mince the pork into a bowl.
3 Add the remaining ingredients and

mix well.

4 Make into sausages (see ‘to use the

sausage filler’).

5 Fry, grill or bake until golden brown.

kebbe maker

shaper
cone

Kebbe is a traditional Middle Eastern
dish: deep-fried lamb-and-bulgur-
wheat parcels with a minced meat
filling.

to use the kebbe maker

1 Fit the scroll inside the mincer body.
2 Fit the shaper 

– put the notch

over the pin.

3 Fit the cone.
4 Loosely screw the ring nut on.
5 With the mincer in the position

shown 

 

, locate in the outlet.

Rotate the mincer body so that the
feed tube is upright.

6 Tighten the ring nut firmly by hand.
7 Fit the tray.
8 Switch on to speed 1. Using the

pusher, gently push your mixture
through. Cut into lengths.

6

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood MG700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"