Kenwood MG700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 43

Мясорубки Kenwood MG700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 108
Загружаем инструкцию
background image

pølserør

Bundplade
Stor dyse (til tykke pølser)
Lille dyse (til tynde pølser)

Anvend svinetarme på den store
dyse og fåre-/lammetarme på den
lille dyse. Eller i stedet for at anvende
skind, rulles i rasp eller mel tilsat
krydderier, inden de steges eller
koges.

sådan anvendes
pølserøret

1 Hvis du anvender tarme, skal de først

udblødes i koldt vand i 30 minutter.
Derefter åbnes de op med en
vandstrøm, og den valgte dyse
holdes så under en løbende
vandhane og træk tarmen på dysen.

2 Anbring sneglen inde i

kødhakkerhuset.

3 Sæt bundpladen 

på – anbring

hakket over stiften.

4 Hold dysen på kødhakkertilbehøret

og skru ringmøtrikken løst på.

5 Med kødhakkertilbehøret i den viste

position 

, lokaliseres udgangen.

Kødhakkerhuset roteres så
indfødningsskakten vender opad.

6 Stram ringmøtrikken godt til med

hånden.

7 Bakken monteres.
8 Skift til hastighed 1. Anvend

nedskubberen til at skubbe maden
ned i røret. 

Tryk ikke hårdt – du

kan beskadige din kødhakker.

Efterhånden som tarmen fyldes,
trækkes den af dysen. Fyld ikke for
meget i.

9 Drej tarmen for at forme pølserne.

opskrift på
svinekødspølser

100 g  tørt franskbrød
600 g  svinekød, magert og fedt,
skåret i strimler
1 æg, pisket
5 ml (1 tsk.) blandede krydderurter
salt og peber

1 Udblød brødet i vand og pres vandet

ud og smid det ud.

2 Hak svinekødet ned i en skål.
3 Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt

godt.

4 Formes til pølser (se ‘sådan

anvendes pølseopfylderen’.)

5 Steges, grilles eller ovnsteges, til de

er gyldenbrune.

kebbe-tilbehør

Hulskive
Konus

Kebbe er en traditional ret fra
Mellemøsten: friturestegte
lammekøds- og bulgurhvedepakker
fyldt med fars.

sådan anvendes
kebbe-tilbehøret

1 Anbring sneglen inde i

kødhakkerhuset.

2 Formgiveren monteres 

– anbring

hakket over stiften.

3 Keglen monteres.
4 Skru ringmøtrikken løst på.
5 Med kødhakkeren på den viste

position 

 

, lokaliseres udgangen.

Kødhakkerhuset roteres så
indfødningsskakten vender opad.

6 Stram ringmøtrikken godt til med

hånden.

7 Bakken monteres.
8 Skift til hastighed 1. Anvend

nedskubberen og skub forsigtigt din
blanding igennem. Skær i passende
længder.

41

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood MG700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"