Мультиварки Tefal CY625F32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

101
EN
2. Yogurt function
Milk
All our recipes (unless otherwise stipulated) are preparing using cow’s
milk. You can use plant milk such as soya milk for example as well as
sheep or goat’s milk but, in this case, the firmness of the yogurt may vary
depending on the milk used. Raw milk or long life milks and all the milks
described below are suitable for your appliance.
Fluid
Firm
Semi-skimmed
milk
Whole milk
Raw milk
Choose a whole milk, preferably long-life UHT. Raw (fresh) or pasteurized
milk must be boiled then cooled and needs the skin removing.
–
Long-life sterilised milk:
UHT wholemilk results in firmer yogurts. Using
semi-skimmed milk will result in less firm yogurts. However, you can use
semi-skimmed milk and one or two pots of powered milk.
–
Pasteurized milk:
this milk gives a more creamy yogurt with a little bit
of skin on the top.
–
Raw milk (farm milk):
this must be boiled. It is also recommended to
let it boil for a long time. It would be dangerous to use this milk without
boiling it. You must then leave it too cool before using it in your appliance.
Culturing using yogurts prepared with raw milk is not recommended.
–
Powdered milk:
using powdered milk will result in very creamy yogurts.
Follow the instructions on the manufacturer’s box.
The ferment
If you have boiled the milk, wait untill it has reached room temperature
before adding the ferment. Too high a heat may destroy the properties
of your ferment.
This is made either from:
– One shop-bought
natural yogurt
with the longest expiry date possible:
your yogurt will therefore contain more active ferment for a firmer
yogurt.
– From a
freeze-dried ferment
. In this case, follow the activation time
specified on the ferment instructions. You can find these ferments in
supermarkets, pharmacies and in certain health product store.
– From one of your
recently prepared yogurts
- this must be natural and
Содержание
- 15 Защита окружающей среды превыше всего!; • Не пользуйтесь поврежденным устройством. Отнесите его в; СОХРАНИТЕ НАСТОЯЩУЮ ИНСТРУКЦИЮ; • Используйте только продаваемые в авторизованном сервисном
- 16 ОПИСАНИЕ; ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ
- 17 ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Снимите упаковку и откройте крышку
- 18 ИНСТРУКЦИИ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
- 19 Открытие крышки после приготовления под давлением; • После завершения приготовления под давлением начнется сброс
- 20 ФУНКЦИИ; • Чтобы открыть крышку, возьмитесь за ручку, поверните ее против
- 24 УКАЗАНИЯ ПО ПРОГРАММАМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Дополнительная информация:
- 27 Стерилизованное молоко с длительным сроком хранения:
- 29 Ручной режим с индивидуальными настройками
- 33 ОЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ
- 34 УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ И РЕМОНТ; • Не наливайте воду и не помещайте продукты непосредственно в
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)