Морозильные камеры Nord СХ 358 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
16
UKR
Т
АБ
ЛИЦЯ 2
- К
ОМПЛЕКТУЮ
ЧІ ВИР
ОБИ
Рис.
По
з.
Комплек
тую
чі
вироби
NRB 1
18
NRB 137
Д
Х 218
Д
Х 237
NRB 120
NRB 139
Д
Х 239
Д
Х 220
NRT 141
Д
Х 271
NRT 144
NRT 274
Д
Х 274
NRT 145
NRT 275
Д
Х 275
NRT 143
Д
Х 273
Д
Х
247
Д
Х
224
Д
М
155
Д
М
156
Д
М
158
Д
М
161
Д
Х
431
Д
Х
416
Д
Х 403
Д
Х
507
Б.1
1
По
лиця (ме
талев
а
або ск
ляна)
3
3
3
2
2
1
-
-
-
-
2
3
1
2
Б.1
2
По
лиця
1
1
1
1
1
1
-
-
-
-
1
1
1
1
Б.1
3
Посу
дина для ов
о
чів
та фр
ук
тів
2
2
1
2
2
2
-
-
-
-
2
2
1
1
Б.1
4
Форма для льо
ду
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
-
Б.1
5
Шт
орк
а
-
1
-
-
-
-
3
1
4
1
-
-
-
-
Б.1
6
Кор
зина в
е
лик
а
1
1
-
-
-
-
2
1
2
2
-
-
-
-
Б.1
7
Кор
зина мала
1
1
-
-
-
-
1
1
1
1
-
-
-
-
Б.1
8
Бар’єр-по
лиця
в
е
лик
а
1
1
1
1
1
1
-
-
-
-
1
1
-
-
Б.1
9
Бар’єр-по
лиця
3
3
3
2
3
2
-
-
-
-
3
3
-
-
Б.1
10
Вк
ладк
а
1
1
1
1
1
1
-
-
-
-
1
1
-
-
Б.1
12
По
лиця МК
-
-
1
1
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Б.1
13
Очисник
-
-
1
1
1
1
-
-
-
-
-
-
-
-
Б.1
15
Посу
дина для ягід
-
-
-
-
-
-
-
-
1
-
-
-
-
-
Б.1
16
Ручк
а
-
-
-
-
-
-
-
-
1
-
-
-
1*
1*
Б.1
17
Шу
р
уп (гвинт)
-
-
-
-
-
-
-
-
2
-
-
-
2*
2*
Б.1
18
Заг
лушк
а
-
-
-
-
-
-
-
-
2
-
-
-
-
-
Б.1
22
Піддон
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1
1
1
-
Б.1
23
Бар'єр
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3
3
Б.2
2
У
пор
2
2
2
2
-
-
-
-
2
-
2*
2*
-
-
*
в
аріант пост
авки
49
1-JAD
V
AL:
TEXNIK M
A
’LUMOTL
A
R
KO’RSA
TKICHLAR
Muzlatish kamerasining pastki qismida mavqega ega sovutgich-muzlatgichlari
NRB 1
18
NRB 120
NRB 137
NRB 139
Д
Х 239
Д
Х 237
Д
Х 220
Д
Х 218
Sovutgichning umumiy (brutto) ha
jmi, dm
3
301
331
264
294
300
264
340
309
Muzlatish kamerasining umumiy (brutto) ha
jmi, dm
3
70
100
70
100
101
70
101
70
Sovutgichning umumiy foydali ha
jmi, dm
3
277
303
240
266
264
240
304
282
Muzlatish kamerasining foydali ha
jmi, dm
3
47
73
47
73
67
47
67
45
Sovutish kamerasining foydali ha
jmi, dm
3
230
230
193
193
197
193
237
237
Muzlatish kamerasidagi harorat, °C, ushbu dara
jadan
yuqori emas
-18
A
trof-muhit havosi 25°C harorat sharoitida elektr
energiyasining:
- bir sutkalik sarfl
anishi, kW / soat;
- bir yillik sarfl
anishi, kW / yil
0,739
270
0,805
294
0,696
254
0,762
278
0,751
274
0,696
254
0,798
291
0,743
271
Energetik samaradorlik dara
jasi
А
+
А
+
А
+
А
+
А
+
А
+
А
+
А
+
Muzlatish quvvati, kg/sutka
2,5
3,5
2,5
3,5
3,0
2,5
3,0
2,5
T
ayyorlanadigan muz miqdori, kg/soat
0,12
T
armoqdan elektr energiyasi uzib qo’yilganda, muzlatish
kamerasida haroratning minus 9
0
C dara
jagacha oshish
vaqti, soat
12
10
12
10
10
12
10
12
Mahsulotlarni saqlash uchun mo’l
jallangan umumiy
maydon, m
2
1,189
1,346
1,189
1,346
1,342
1,193
1,342
1,193
T
ashqi (gabarit) o’lchamlari (B.9-rasm), mm, eng ko’pi bilan:
balandligi / balandligi (сир
тмоқнинг б
аланддагининг)
kengligi / chuqurligi
1778/1765
574/625
1948/1935
574/625
1608/1595
574/625
1778/1765
574/625
1744
574/625
1574
574/625
1914
574/625
1744
574/625
габ
арит бўшлик (B.8-rasm), mm:
balandligi
kengligi / chuqurligi
1782
587/1
162
1952
587/1
162
1612
587/1
162
1782
587/1
162
1748
587/1
162
1578
587/1
162
1918
587/1
162
1748
587/1
162
Sof (netto) og’irligi, kg, eng ko’pi bilan, butlangan holda
(2-
jadvalda 1-son o’rin): - metall tokcha (polka)
- shisha tokcha (polka)
53,5
56,5
62,0
65,0
52,5
55,5
54,5
57,5
55,0
59,0
51,0
55,0
58,0
63,5
54,5
60,0
T
ovush kuchi dara
jasi, dB
A
40
40
40
40
40
40
40
40
UZB
Содержание
- 3 Сурет; RUS; ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; зовании электроприборами.; класса 1; ОБЩИЕ УКАЗАНИЯ
- 4 АБ; ННЫЕ
- 5 SUPER; оро; емпера
- 6 ПОКАЗАТЕЛИ; ТАБЛИЦА 1В; - ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ МОРОЗИЛЬНИКОВ; ТАБЛИЦА 1С; - ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ ХОЛОДИЛЬНИКОВ; temperatur
- 8 чите холодильный прибор от электросети; средств, содержащих кислоты и растворители.; RASMLAR
- 9 UZB; 0 EHTIMOLDAGI NOSOZLIKLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH USULLARI; ПОРЯДОК РАБОТЫ
- 10 постоянно; УХОД ЗА ХОЛОДИЛЬНЫМ ПРИБОРОМ; НТО; SOVUTGICH USKUNASIGA QARASH
- 11 ПРАВИЛА ХРАНЕНИЯ И ТРАНСПОРТИРОВАНИЯ