Микроволновые печи Samsung MG23K3515AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 19
Pechdan f
oy
dalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-24
Tovuqdan
tayyorlangan kabob
280 g
Tovuq oyoqlari - 380 g, pomidor pastasi - 20 g, tuz - 5 g, mayda
to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g, oddiy yogurt - 70 g,
sixlar.
Ko'rsatmalar
Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang. Marinad uchun barcha
masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti bilan aralashtiring. Keyin go'shtlarni
sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga soling va keyin gril uchun taglikka joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
1-25
Go'sht bilan
qiymalangan bulg'or
qalampiri
480-500 g
2 dona
(1) Bulg'or qalampiri - 80 grammga 2 dona, go'sht qiymasi
(mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g (ikki qismga bo'ling),
oddiy qaynatilgan guruch - 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan
murch - ½ g, mol go'shti bulyoni yoki quruq konsentratli
suv - 200 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g, suv
- 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring.
Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing (1). Tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganida
aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-21
Boyarcha go‘sht
260 g
Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, yanchilgan qora
murch - ½ g, shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez - 55 g
Ko'rsatmalar
Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida go'shtni
shampinonlarga joylashtiring va tepasidan mayonez qo'ying. Tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
1-22
Lososli kulebyaka
180 g
Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g Mayda kubikchalarga
to'g'ralgan losos biqin go'shti - 100 g, tuz - 1 g, qovurilgan piyoz
kubikchalari - 20 g, qotirib qaynatilgan mayda qilib kesilgan
tuxum - 30 g, tuxum sarig'i - 1 dona yog'lash uchun
Ko'rsatmalar
Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun barcha
tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. Xamir qirralarini
yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. Tuxum sarig'i bilan yog'lang.
Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl berilgan xamirni mumlangan qog'ozga
joylashtiring. Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli
signal berganida mumlangan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-23
Krupenik
224 g
(а) Tvorog 9 % - 120-140 g, shakar - 10-15 g, tuz - ½ g, tuxum -
½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi - 140 g
(b) Sariyog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g
(c) Smetana - 30 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring (a). Sariyog' surtilgan va non burdalari yoyilgan ichi
chuqur jomga joylashtiring (b). Tepasiga smetana surting (c). Tayyorlashni boshlang.
MG23K3515AS_BW_DE68-04421K-03_RU+UK+KK+UZ.indb 19
2019-03-25 4:10:00
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами; Ограниченная гарантия
- 8 Определение товарной группы; Установка; Принадлежности
- 9 Место установки; Обслуживание; Очистка
- 10 Уход в случае длительного неиспользования; Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Панель управления; Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Проверка работы печи; Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 16 Использование функций режима русская кухня
- 24 Использование функции поддержание тепла
- 25 Использование функции устранение запахов
- 26 Приготовление в режиме гриль
- 27 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 28 Руководство по выбору посуды
- 29 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Разогрев
- 32 Разогрев жидкостей
- 33 Размораживание вручную
- 34 Гриль
- 35 Режим Microwave + Гриль
- 37 Полезные советы; Устранение неисправностей и информационные коды
- 40 Информационный код
- 41 Технические характеристики
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












