Микроволновые печи Samsung MG23K3515AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

18 O'zbek
Pechdan f
oy
dalanish
Pechdan foydalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-14
Tez pishiriladigan
do'lma
225 g
2 dona
(1) Do‘lma
(а) Go'sht qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 120 g,
pishgan guruch - 25 g, maydalangan karam - 25 g, tuz -
1-2 g, murch - ½ g
(b) Yupqa piyoz - 30 g, mol bulyoni yoki quruq konsentratli
suv - 100 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Sabzavot va ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring (a). Ikkita oval
shaklini yasang. Piyozni chuqur tarelkaga soling. Ustidan do'lmalarni qo'ying va bulonni
qo'shing (b). Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Sous uchun
barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganida aralashmani do'lmali
bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-15
Kotletlar
114 g
2 dona
(1) Oq non - 10 g, sut - 15 ml
(2) Mol yoki cho'chqa go'shtidan qiyma - 120 g, tuz - 2 g,
murch - 1 g
(3) Bulash uchun suxari uni - 5 g
Ko'rsatmalar
Nonga sut quying (1). Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. Ziravorlarni qo'shing (2).
Ikkita kotlet yasang va maydalangan suxari (3) seping. Tarelkaga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
1-16
Pishirilgan kartoshka
140-180 g
1-2 dona
Yirik kartoshka- 160-200 g, 1-2 dona
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki
ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-17
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to'g'ralgan sukkini - 100 g, kubik shaklida
to'g'ralgan sabzi - 60 g, kubik shaklida to'g'ralgan bulg'or
qalampiri - 75 g, kubik shaklida to'g'ralgan piyoz - 45 g, mayda
to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 6 g, tomat pastasi - 10 g, (mayoran
yoki rayhon - ta'mga ko'ra), sabzavot bulyoni yoki quruq
konsentratli suv - 150 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni chuqur tarelkaga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing). Yaxshilab
aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
1-18
Ruscha eski usuldagi
baliq
340 g
(1) Yupqa lavlagi - 30 g, yupqa sabzi - 30 g, yupqa piyoz - 15 g,
baliq/tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 200 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 10 g, tomat pastasi - 10 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
(3) Karp yoki sudak filesi - 150 g, dafna bargi - 1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing.
(1) Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida "sous uchun bulon",
sabzavotlar va bulonni aralashtiring (2). Baliq va dafna bargini qo'shing (3). Tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-19
Muzlatilgan pitsa
350 g
Muzlatilgan pitsa– 350 g
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan pitsani mumlangan qog'oz bilan qoplangan gril uchun taglikka
joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
1-20
Losos kabobi
280 g
Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g (sharbat), tuz - 5 g,
o'simlik yog'i - 10 g, to'g'ralgan petrushka - 10 g, sixlar
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa marinadlang.
Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril uchun taglikka joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
MG23K3515AS_BW_DE68-04421K-03_RU+UK+KK+UZ.indb 18
2019-03-25 4:10:00
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами; Ограниченная гарантия
- 8 Определение товарной группы; Установка; Принадлежности
- 9 Место установки; Обслуживание; Очистка
- 10 Уход в случае длительного неиспользования; Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Панель управления; Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Проверка работы печи; Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 16 Использование функций режима русская кухня
- 24 Использование функции поддержание тепла
- 25 Использование функции устранение запахов
- 26 Приготовление в режиме гриль
- 27 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 28 Руководство по выбору посуды
- 29 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Разогрев
- 32 Разогрев жидкостей
- 33 Размораживание вручную
- 34 Гриль
- 35 Режим Microwave + Гриль
- 37 Полезные советы; Устранение неисправностей и информационные коды
- 40 Информационный код
- 41 Технические характеристики
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












