Samsung MG23K3515AW/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 143

Микроволновые печи Samsung MG23K3515AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 168
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek  17

Pechdan f

oy

dalanish

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

1-10
Olxo'ri qoqili tovuq 
oyoqchalari

325 g

2 dona

Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, Yupqa to'g'ralgan sabzi - 20 g, 
tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri - 5-7 dona 
(50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 150 ml

Ko'rsatmalar

Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying, qora 
olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga joylashtiring. Tayyorlashni 
boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va tayyorlash 
jarayonini davom ettiring.

1-11
Xantal sousi 
qo'shilgan cho'chqa 
bo'yni

250 g

(1)  Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, yupqa piyoz - 

20 g, tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 100 ml

(2)  Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g, smetana 

- 30 g, suv - 50 ml

Ko'rsatmalar

Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini 
qo'shing. (1) Tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous 
uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganida aralashmani 
go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-12
Sabzavotlar bilan 
pishirilgan forel

210-240 g

Sariyog' - 5 g, yupqa sabzi - 35 g, yupqa piyoz - 25 g, 
qiymalangan sarimsoq -3 g, maydalangan selderey barglari - 
5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g, yanchilgan oq qalampir 
- ½ g, sariyog' - 5 g

Ko'rsatmalar

Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz, 
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan forelni 
qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan yoping. Uni 
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.

1-13
Qotirilgan tuxum 
qo'shilgan go'shtli 
rulet

180 g

Go'shtli qiyma (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150 g, qotirib 
qaynatilgan tuxum - 1 dona, tuz - 2 g, murch - ½ g

Ko'rsatmalar

Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring. Qiymani aylana qilib yoying. 
Aylana markaziga tuxumni qo'ying. Tuxumni hamma tomonidan qiyma bilan yoping. 
Olingan mahsulotga yoysimon shakl bering. Tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun 
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

1-6
Pishloqli tostlar

40-60 g

Tost noni - 2 pc. 26-28 grammdan,  
pishloq - 2 dona 20 grammdan

Ko'rsatmalar

Ikkita tostni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal 
berganida tostlarni ag'daring va ularning ustiga pishloq bo'laklarini qo'ying.  
Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-7
Pishloqli suxarilar

125 g (5 dona)

Pishloq - 125 g (4-5 dona 25 grammdan), tuxum - ½ dona, non 
mag'zi - 3-5 g

Ko'rsatmalar

Pishloqni 5 sm x 5 sm o'lchamlardagi to'rtburchak shaklidagi bo'laklarga kesing. Ularni 
tuxum sarig'iga botirib oling va ustidan maydalangan suxari seping. Avval pech grilini 
5 daqiqa qizdirib oling. Pishloqni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril 
uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

1-8
Moskvacha baliq

270 g

(1)  Shampinon - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g, yog' - 5 g
(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)
(3)  Dimlangan kartoshka dumaloq bo'lagi - 2 dona 60-

70 grammdan, tuz - 5 g, yanchilgan oq qalampir - ½ g, 
qirilgan pishloq - 25 g

Ko'rsatmalar

Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. Yog'dan tomizing(1). 
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana porsiyasining yarmini 
sopol tarelkaga soling (markaziga) (2). Shu smetanaga qo'ziqorinni soling. Shunga 
baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq atrofiga kartoshkani yoyib chiqing. 
Kartoshkaga pishloq qo'yib chiqing(3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-9
Ruscha losos steyki

150-170 g

Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, 
limon - 15 g (sharbat), o'simlik moyi - 5 g

Ko'rsatmalar

Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang. Tarelkaga joylashtiring. 
Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal 
berganida steykni ag'daring. Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

MG23K3515AS_BW_DE68-04421K-03_RU+UK+KK+UZ.indb   17

2019-03-25     4:10:00

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MG23K3515AW/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"