Микроволновые печи Samsung MG23K3515AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 17
Pechdan f
oy
dalanish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-10
Olxo'ri qoqili tovuq
oyoqchalari
325 g
2 dona
Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, Yupqa to'g'ralgan sabzi - 20 g,
tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri - 5-7 dona
(50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 150 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying, qora
olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga joylashtiring. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-11
Xantal sousi
qo'shilgan cho'chqa
bo'yni
250 g
(1) Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, yupqa piyoz -
20 g, tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 100 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g, smetana
- 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini
qo'shing. (1) Tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous
uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganida aralashmani
go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-12
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog' - 5 g, yupqa sabzi - 35 g, yupqa piyoz - 25 g,
qiymalangan sarimsoq -3 g, maydalangan selderey barglari -
5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g, yanchilgan oq qalampir
- ½ g, sariyog' - 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz,
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan forelni
qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan yoping. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
1-13
Qotirilgan tuxum
qo'shilgan go'shtli
rulet
180 g
Go'shtli qiyma (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150 g, qotirib
qaynatilgan tuxum - 1 dona, tuz - 2 g, murch - ½ g
Ko'rsatmalar
Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring. Qiymani aylana qilib yoying.
Aylana markaziga tuxumni qo'ying. Tuxumni hamma tomonidan qiyma bilan yoping.
Olingan mahsulotga yoysimon shakl bering. Tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-6
Pishloqli tostlar
40-60 g
Tost noni - 2 pc. 26-28 grammdan,
pishloq - 2 dona 20 grammdan
Ko'rsatmalar
Ikkita tostni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal
berganida tostlarni ag'daring va ularning ustiga pishloq bo'laklarini qo'ying.
Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-7
Pishloqli suxarilar
125 g (5 dona)
Pishloq - 125 g (4-5 dona 25 grammdan), tuxum - ½ dona, non
mag'zi - 3-5 g
Ko'rsatmalar
Pishloqni 5 sm x 5 sm o'lchamlardagi to'rtburchak shaklidagi bo'laklarga kesing. Ularni
tuxum sarig'iga botirib oling va ustidan maydalangan suxari seping. Avval pech grilini
5 daqiqa qizdirib oling. Pishloqni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril
uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
1-8
Moskvacha baliq
270 g
(1) Shampinon - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g, yog' - 5 g
(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)
(3) Dimlangan kartoshka dumaloq bo'lagi - 2 dona 60-
70 grammdan, tuz - 5 g, yanchilgan oq qalampir - ½ g,
qirilgan pishloq - 25 g
Ko'rsatmalar
Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. Yog'dan tomizing(1).
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana porsiyasining yarmini
sopol tarelkaga soling (markaziga) (2). Shu smetanaga qo'ziqorinni soling. Shunga
baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq atrofiga kartoshkani yoyib chiqing.
Kartoshkaga pishloq qo'yib chiqing(3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-9
Ruscha losos steyki
150-170 g
Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g,
limon - 15 g (sharbat), o'simlik moyi - 5 g
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang. Tarelkaga joylashtiring.
Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal
berganida steykni ag'daring. Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
MG23K3515AS_BW_DE68-04421K-03_RU+UK+KK+UZ.indb 17
2019-03-25 4:10:00
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами; Ограниченная гарантия
- 8 Определение товарной группы; Установка; Принадлежности
- 9 Место установки; Обслуживание; Очистка
- 10 Уход в случае длительного неиспользования; Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Панель управления; Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Проверка работы печи; Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функций режима ускоренная разморозка
- 16 Использование функций режима русская кухня
- 24 Использование функции поддержание тепла
- 25 Использование функции устранение запахов
- 26 Приготовление в режиме гриль
- 27 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 28 Руководство по выбору посуды
- 29 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Разогрев
- 32 Разогрев жидкостей
- 33 Размораживание вручную
- 34 Гриль
- 35 Режим Microwave + Гриль
- 37 Полезные советы; Устранение неисправностей и информационные коды
- 40 Информационный код
- 41 Технические характеристики
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












