Микроволновые печи Samsung MC28A5135CK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O’zbek - 41
06
T
A
OM T
AYY
ORLASH BO’YICHA Y
O’RIQNOMA
Yangi mahsulotlar
Porsiya
Quvvat
1-qadam
(min.)
2-qadam
(min.)
Pishirilgan olmalar
2 ta olma
(taxminan 400 g)
300 Vt + Gril
7-8
-
Ko'rsatmalar
Olmalarning o'rtasini o'ying va unga mayiz va murabbo soling. Ularning ustiga
bodom bo'laklarini qo'ying. Olmalarni tekis issiqqa chidamli shisha idishga
joylashtiring. Idishni to'g'ridan-to'g'ri quyi taglikka joylashtiring.
Tovuq bo'laklari
500 g (2 dona)
300 Vt + Gril
8-10
6-8
Ko'rsatmalar
Tovuq bo'laklarini yog' bilan yog'lang va ziravorlar seping. Ularni panjaraga
aylana shaklida joylashtiring. Grilda tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.
Qovurilgan tovuq
1200 g
450 Vt + Gril
18-19
17
Ko'rsatmalar
Tovuqni yog' bilan yog'lang va ziravorlar seping. Tovuqni quyi taglikka qo'ying.
Tayyorlashdan keyin 5 daqiqa kuting.
Baliq qovurdog'i
400-500 g
300 Vt + Gril
5-7
5½-6½
Ko'rsatmalar
Butun baliq terisini o'simlik yog'i bilan yog'lang, ziravorlar va o'tlardan qo'shing.
2 ta baliqni yuqori taglikka yonma-yon (dumini boshiga) baland taglikka
joylashtiring. Grilda tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.
KONVEKSIYA
Konveksiyadan foydalanib taom tayyorlash - bu issiq havo aylanib turadigan oddiy isitish
shkafida taom tayyorlashning an'anaviy va yaxshi ma'lum bo'lgan usuli hisoblanadi.
Qizdirish elementi va ventilyator pechning orqa devorida joylashgan, shuning uchun issiq
havo erkin aylanadi. Ushbu rejim yuqori isitish elementi tomonidan qo'llab-quvvatlanadi.
Koveksiya rejimida taom tayyorlash uchun oxshona anjomlari:
Issiqqa chidamli bo'lgan istalgan idishlar, pishiriqlar uchun tunuka tovalar va shakllar
- oddiy isitish shkafida foydalanish mumkin bo'lgan barcha narsalardan foydalanish
mumkin.
Koveksiya rejimida tayyorlash mumkin bo'lgan taomlar:
Konveksiya rejimida har qanday pechenyelar, porsiyali nonlar, bulochkalar va piroglarni
hamda mevali piroglarni, dimlangan xamirdan qilingan pishiriqlar va sufleni tayyorlash
mumkin.
MIKROTO'LQIN + KONVEKSIYA
Bu rejim o'zida mikroto'lqinlar quvvatini issiq havo bilan birlashtiradi va shuning uchun
ham taom ustida yaltiroq qizargan qatlam hosil bo'lgani holda tayyorlash vaqti qisqaradi.
Konveksiyadan foydalanib taom tayyorlash - bu aylanishi orqa devorda joylashgan
ventilyator bilan ta'minlanadigan issiq havo yordamida taom tayyorlashning an'anaviy va
yaxshi ma'lum bo'lgan usuli.
Mikroto'lqin + konveksiya rejimi uchun oxshona anjomlari:
Idishlar mikroto'lqinlarni yaxshi o'tkazishi kerak. Ular Mikroto'lqin + gril bo'limida bayon
qilingani kabi mikroto'lqinli pechda tayyorlash uchun mo'ljallangan materialdan (masalan,
metall bezaklari bo'lmagan shisha, sopol yoki chinni) tayyorlangan bo'lishi kerak.
Mikroto'lqin + konveksiya rejimida tayyorlash mumkin bo'lgan taomlar:
Har qanday go'sht va parranda go'shti hamda pishiriqlar va qirilgan pishloqli taomlar,
biskvitlar va mevali yengil kekslar, shirinliklar, qovurilgan sabzavotlar, non va non
mahsulotlari.
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 41
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 41
2021-03-11 �� 8:33:02
2021-03-11 �� 8:33:02
Содержание
- 2 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; содержание
- 5 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми; Ограниченная гарантия
- 8 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
- 9 МЕСТО УСТАНОВКИ; обслуживание; ОЧИСТКА
- 10 УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ; функции микроволновой печи; ПЕЧЬ
- 11 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 13 УРОВНИ МОЩНОСТИ И ИЗМЕНЕНИЕ ВРЕМЕНИ
- 16 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ СЕНСОРНОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ
- 17 Инструкции по использованию режима автоматического
- 18 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ ЗДОРОВОГО ПИТАНИЯ
- 20 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ ФЕРМЕНТАЦИЯ
- 21 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА БЫСТРОГО
- 22 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА РУССКАЯ КУХНЯ
- 30 КОНВЕКЦИЯ; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ТЕФЛОНОВОЙ ТАРЕЛКИ
- 31 ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 33 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ БЛОКИРОВКИ УПРАВЛЕНИЯ; руководство по выбору посуды
- 34 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 37 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 39 РАЗМОРАЖИВАНИЕ
- 40 ГРИЛЬ
- 43 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 44 КОД ОШИБКИ
- 45 заметки; Модель
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











