Микроволновые печи Samsung MC28A5135CK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O’zbek - 36
Taom
Porsiya
Quvvat
Vaqt (daq.)
Baqlajon
250 g
900 Vt
3½-4
Ko'rsatmalar
Baqlajonni mayda qilib to'rg'ang va 1 osh qoshiq limon sharbati seping.
3 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Porey piyozi
250 g
900 Vt
4-4½
Ko'rsatmalar
Porey piyozini mayda qilib to'rg'ang. 3 daqiqa ushlab turgandan keyin
dasturxonga torting.
Qo'ziqorin
125 g
250 g
900 Vt
1½-2
2½-3
Ko'rsatmalar
Mayda butun va maydalangan qo'ziqorinlarni tayyorlang. Suv qo'shmang.
Limon sharbatini seping. Tuz va murch qo'shing. Dasturxonga tortishdan avval
suyuqlik quying. 3 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Piyoz
250 g
900 Vt
5-5½
Ko'rsatmalar
Piyozni to'rg'ang yoki ko'ndalangiga kesing. Faqat 15 ml (1 osh qoshiq) suv
qo'shing. 3 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Garmdori
250 g
900 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Garmdorini mayda qilib to'rg'ang.
Kartoshka
250 g
500 g
900 Vt
4-5
7-8
Ko'rsatmalar
Tozalangan kartoshkani torting va taxminan bir xil o'lchamlarda qilib ikkiga yoki
to'rtga bo'ling. 3 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Bryukva
250 g
900 Vt
5½-6
Ko'rsatmalar
Bryukvani mayda qilib to'rg'ang. 3 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga
torting.
Guruch va makaron mahsulotlarini tayyorlash bo'yicha qo'llanma
Guruch:
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan
foydalaning - tayyorlash jarayonida guruchning hajmi ikki marta
ortadi. Qopqoq yopilgan holda tayyorlang.
Tayyorlash nihoyasiga yetishi bilan kutishdan avval guruchni
aralashtiring va tuz yoki o'tlar va yog' qo'shing.
Izoh: tayyorlash nihoyasiga yetganda guruch hamma suvni
shimmagan bo'lishi mumkin.
Makaron mahsulotlari:
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan
foydalaning. Qaynoq suv, bir chimdim tuz qo'shing va yaxshilab
aralashtiring. Qopqoqni yopmagan holda tayyorlang.
Tayyorlash vaqtida va u nihoyasiga yetishi bilan taomni aralashtirib
turing. Kutib turish vaqtida qopqoq bilan yoping va dasturxonga
tortishdan avval suvini qoldirmasdan to'kib tashlang.
Taom
Porsiya
Quvvat
Vaqt (daq.)
Oq guruch
(bug'langan)
250 g
375 g
900 Vt
15-16
17½-18½
Ko'rsatmalar
Ikki barobar miqdorda sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa ushlab turgandan keyin
dasturxonga torting.
Jigarrang guruch
(bug'langan)
250 g
375 g
900 Vt
20-21
22-23
Ko'rsatmalar
Ikki barobar miqdorda sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa ushlab turgandan keyin
dasturxonga torting.
Guruch
aralashmasi
(guruch +
yovvoyi guruch)
250 g
900 Vt
16-17
Ko'rsatmalar
500 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Aralash bo'tqa
(guruch +
boshoqli o'tlar)
250 g
900 Vt
17-18
Ko'rsatmalar
400 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
Makaron
mahsulotlari
250 g
900 Vt
10-11
Ko'rsatmalar
1000 ml issiq suv qo'shing. 5 daqiqa ushlab turgandan keyin dasturxonga torting.
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 36
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 36
2021-03-11 �� 8:33:01
2021-03-11 �� 8:33:01
Содержание
- 2 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; содержание
- 5 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми; Ограниченная гарантия
- 8 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
- 9 МЕСТО УСТАНОВКИ; обслуживание; ОЧИСТКА
- 10 УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ; функции микроволновой печи; ПЕЧЬ
- 11 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 13 УРОВНИ МОЩНОСТИ И ИЗМЕНЕНИЕ ВРЕМЕНИ
- 16 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ СЕНСОРНОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ
- 17 Инструкции по использованию режима автоматического
- 18 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ ЗДОРОВОГО ПИТАНИЯ
- 20 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ ФЕРМЕНТАЦИЯ
- 21 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА БЫСТРОГО
- 22 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА РУССКАЯ КУХНЯ
- 30 КОНВЕКЦИЯ; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ТЕФЛОНОВОЙ ТАРЕЛКИ
- 31 ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 33 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ БЛОКИРОВКИ УПРАВЛЕНИЯ; руководство по выбору посуды
- 34 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 37 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 39 РАЗМОРАЖИВАНИЕ
- 40 ГРИЛЬ
- 43 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 44 КОД ОШИБКИ
- 45 заметки; Модель
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












