Samsung MC28A5135CK - Инструкция по эксплуатации - Страница 168

Микроволновые печи Samsung MC28A5135CK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 192
Загружаем инструкцию
background image

O’zbek - 24

2. Tushlik

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

2-1

Borsh

(1) Qirilgan lavlagi - 50 g, to'rg'algan karam - 20 g, qirilgan sabzi - 15 g, 

to'rg'algan piyoz - 10 g, tomat pastasi - 15 g, shakar - 5 g

(2) Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 650 ml, dafna bargi - 1 dona

Rus uksusi 9% - 5 ml ta'bingizga ko'ra. Dasturxonga tortish uchun 

sarimsoqpiyoz, ko'katlar va smetana
Barcha (1) masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing 

va tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida dafna bargini 

qo'shing. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

2-2

Shchi karam 

sho'rvasi

(1) To'rg'algan karam - 45 g, qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz - 

10 g, tilimlangan kartoshka - 25 g, tomat pastasi - 10 g, mol go'shtidan 

tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 400 ml

(2) Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 100 ml, dafna bargi - 1 dona. Dasturxonga tortish uchun 

ko'katlar
Barcha (1) masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida jomdagilarni 

yaxshilab aralashtiring, bulon va dafna bargini qo'shing (2). Va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring.

2-3

Go'shtli solyanka

(1) To'rg'algan piyoz - 45 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 350 ml

(2) Kavar - 7 g, qirilgan muzlangan bodring - 50 g, tomat pastasi - 30 g, 

zaytun - 16 g, zaytun suyuqligi - 20 g, dafna bargi - 1 dona, go'shtli assorti 

- 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 350 ml
Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (1) bulonni qo'shing. Tayyorlashni 

boshlang. Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (2) qo'shing.

Barchasini yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va 

tayyorlash jarayonini davom ettiring.

2-4

Sabzavotli sho'rva

Muzlatilgan sabzavotlar - 150 g, sabzavotli bulon yoki suvga aralashtirilgan 

bulon kubikchasi - 300 ml. Dasturxonga tortish uchun ko'katlar
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. 

Tayyorlashni boshlang.

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

2-5

Tovuqli ugra

Vermishel - 15 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz 

- 10 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan 

bulon kubikchasi - 440 ml. Dasturxonga tortish uchun ko'katlar
Vermishelni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Fileni mayda 

bo'laklarga kesing va boshqa masalliqlarni qo'shing. Yaxshilab aralashtiring 

va tayyorlashni boshlang.

2-6

Kotletlar

(1) Oq non - 10 g, sut - 15 ml

(2) Mol yoki cho'chqa go'shtidan tayyorlangan qiyma - 120 g, tuz - 2 g, 

murch - 1 g

(3) Bulash uchun suxari uni - 5 g
Nonga sut (1) quying. Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. (2) ziravorlarni 

qo'shing. Ikkita kotlet yasang va maydalangan suxari (3) seping. Uni yuqori 

taglikdagi idishga joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

2-7

Qovurilgan losos 

steyki

Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, limon - 15 g 

(sharbat), o'simlik moyi - 5 g
Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang. Tarelkaga 

joylashtiring. Idishni quyi taglikka joylashtiring va tayyorlashni boshlang.

2-8

Xantal sousi 

qo'shilgan 

cho'chqa bo'yni

(1) Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, to'rg'algan piyoz - 20 g, 

tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 100 ml

(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g, smetana - 30 g, 

suv - 50 ml
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq 

bulonini qo'shing. (1) Idishga quying. Yaxshilab aralashtiriing va tayyorlashni 

boshlang. 

Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal 

berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring.

2-9

Chuchvara

Muzlatilgan chuchvara - 15 dona (10-12 g/dona), tovuq go'shtidan 

tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 400 ml, 

murch-no'xot - 3-5 dona, dafna bargi - 1 dona.
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing.  

Ichi chuqur plastik qopqoq bilan yoping. Tayyorlashni boshlang. 

Tayyorlagandan keyin sariyog', smetana qo'shing.

MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb   24

MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb   24

2021-03-11   �� 8:32:56

2021-03-11   �� 8:32:56

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MC28A5135CK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"