Микроволновые печи Samsung MC28A5135CK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O’zbek - 24
2. Tushlik
Kod/Taom
Masalliqlar / Ko'rsatmalar
2-1
Borsh
(1) Qirilgan lavlagi - 50 g, to'rg'algan karam - 20 g, qirilgan sabzi - 15 g,
to'rg'algan piyoz - 10 g, tomat pastasi - 15 g, shakar - 5 g
(2) Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 650 ml, dafna bargi - 1 dona
Rus uksusi 9% - 5 ml ta'bingizga ko'ra. Dasturxonga tortish uchun
sarimsoqpiyoz, ko'katlar va smetana
Barcha (1) masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing
va tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida dafna bargini
qo'shing. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-2
Shchi karam
sho'rvasi
(1) To'rg'algan karam - 45 g, qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz -
10 g, tilimlangan kartoshka - 25 g, tomat pastasi - 10 g, mol go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 400 ml
(2) Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 100 ml, dafna bargi - 1 dona. Dasturxonga tortish uchun
ko'katlar
Barcha (1) masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida jomdagilarni
yaxshilab aralashtiring, bulon va dafna bargini qo'shing (2). Va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
2-3
Go'shtli solyanka
(1) To'rg'algan piyoz - 45 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi - 350 ml
(2) Kavar - 7 g, qirilgan muzlangan bodring - 50 g, tomat pastasi - 30 g,
zaytun - 16 g, zaytun suyuqligi - 20 g, dafna bargi - 1 dona, go'shtli assorti
- 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 350 ml
Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (1) bulonni qo'shing. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (2) qo'shing.
Barchasini yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-4
Sabzavotli sho'rva
Muzlatilgan sabzavotlar - 150 g, sabzavotli bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 300 ml. Dasturxonga tortish uchun ko'katlar
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing.
Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Masalliqlar / Ko'rsatmalar
2-5
Tovuqli ugra
Vermishel - 15 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz
- 10 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 440 ml. Dasturxonga tortish uchun ko'katlar
Vermishelni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Fileni mayda
bo'laklarga kesing va boshqa masalliqlarni qo'shing. Yaxshilab aralashtiring
va tayyorlashni boshlang.
2-6
Kotletlar
(1) Oq non - 10 g, sut - 15 ml
(2) Mol yoki cho'chqa go'shtidan tayyorlangan qiyma - 120 g, tuz - 2 g,
murch - 1 g
(3) Bulash uchun suxari uni - 5 g
Nonga sut (1) quying. Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. (2) ziravorlarni
qo'shing. Ikkita kotlet yasang va maydalangan suxari (3) seping. Uni yuqori
taglikdagi idishga joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-7
Qovurilgan losos
steyki
Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, limon - 15 g
(sharbat), o'simlik moyi - 5 g
Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang. Tarelkaga
joylashtiring. Idishni quyi taglikka joylashtiring va tayyorlashni boshlang.
2-8
Xantal sousi
qo'shilgan
cho'chqa bo'yni
(1) Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, to'rg'algan piyoz - 20 g,
tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 100 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g, smetana - 30 g,
suv - 50 ml
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq
bulonini qo'shing. (1) Idishga quying. Yaxshilab aralashtiriing va tayyorlashni
boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal
berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
2-9
Chuchvara
Muzlatilgan chuchvara - 15 dona (10-12 g/dona), tovuq go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 400 ml,
murch-no'xot - 3-5 dona, dafna bargi - 1 dona.
Barcha masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing.
Ichi chuqur plastik qopqoq bilan yoping. Tayyorlashni boshlang.
Tayyorlagandan keyin sariyog', smetana qo'shing.
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 24
MC28A5135CK-BW_DE68-04699H-00_RU+UK+KK+UZ.indb 24
2021-03-11 �� 8:32:56
2021-03-11 �� 8:32:56
Содержание
- 2 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; содержание
- 5 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми; Ограниченная гарантия
- 8 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
- 9 МЕСТО УСТАНОВКИ; обслуживание; ОЧИСТКА
- 10 УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ; функции микроволновой печи; ПЕЧЬ
- 11 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 13 УРОВНИ МОЩНОСТИ И ИЗМЕНЕНИЕ ВРЕМЕНИ
- 16 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ СЕНСОРНОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ
- 17 Инструкции по использованию режима автоматического
- 18 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИЙ ЗДОРОВОГО ПИТАНИЯ
- 20 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ ФЕРМЕНТАЦИЯ
- 21 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА БЫСТРОГО
- 22 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА РУССКАЯ КУХНЯ
- 30 КОНВЕКЦИЯ; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ТЕФЛОНОВОЙ ТАРЕЛКИ
- 31 ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 33 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФУНКЦИИ БЛОКИРОВКИ УПРАВЛЕНИЯ; руководство по выбору посуды
- 34 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 37 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 39 РАЗМОРАЖИВАНИЕ
- 40 ГРИЛЬ
- 43 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 44 КОД ОШИБКИ
- 45 заметки; Модель
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












