Микроволновые печи Samsung GE83MRTS/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek - 31
06
T
A
OM T
AYY
ORLASH BO’YICHA Y
O’RIQNOMA
Guruch va makaron mahsulotlarini tayyorlash bo'yicha qo'llanma
Guruch:
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan
foydalaning - tayyorlash jarayonida guruchning hajmi ikki marta
ortadi. Qopqoq yopilgan holda tayyorlang. Tayyorlash nihoyasiga
yetishi bilan kutishdan avval guruchni aralashtiring va tuz yoki o'tlar
va yog' qo'shing. Izoh: tayyorlash nihoyasiga yetganda guruch
hamma suvni shimmagan bo'lishi mumkin.
Makaron mahsulotlari:
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan
foydalaning. Qaynoq suv, bir chimdim tuz qo'shing va yaxshilab
aralashtiring. Qopqoqni yopmagan holda tayyorlang.
Tayyorlash vaqtida va u nihoyasiga yetishi bilan taomni aralashtirib
turing. Kutib turish vaqtida qopqoq bilan yoping va dasturxonga
tortishdan avval suvini qoldirmasdan to'kib tashlang.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Oq guruch (bug'langan)
250 g
800 Vt
16-17
Ko'rsatmalar
500 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa kuting.
Jigarrang guruch
(bug'langan)
250 g
800 Vt
21-22
Ko'rsatmalar
500 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa kuting.
Guruch aralashmasi
(guruch + yovvoyi guruch)
250 g
800 Vt
17-18
Ko'rsatmalar
500 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa kuting.
Aralash bo'tqa
(guruch + boshoqli o'tlar)
250 g
800 Vt
18-19
Ko'rsatmalar
400 ml sovuq suv qo'shing. 5 daqiqa kuting.
Makaron
250 g
800 Vt
11-12
Ko'rsatmalar
1 000 ml issiq suv qo'shing. 5 daqiqa kuting.
Yangi uzilgan sabzavotlarni tayyorlash bo'yicha ko'rsatmalar
Qopqoqli issiqqa chidamli shishadan qilingan mos kosadan foydalaning. Aralashmaning har
250 grammiga boshqacha tavsiya qilinmagan hollarda 30-45 ml (2-3 osh qoshiq) suv qo'shing
- jadvalga qarang. Qopqoqni yopgan holda jadvalda ko'rsatilgan eng kam vaqt davomida
tayyorlang. Keyin istalgan natijani olguncha tayyorlashni davom ettiring. Tayyorlash vaqtida bir
marta va tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin bir marta aralashtiring. Tayyorlash nihoyasiga
yetgandan keyin tuz, ziravorlar yoki qaymoq qo'shing.
3 daqiqaga teng kutish vaqtida yopib qo'ying.
Maslahat:
Yangi uzilgan sabzavotlarni taxminan bir xil o'lchamdagi bo'laklarga kesing.
Sabzavotlar qanchalik mayda bo'lsa, taom shunchalik tez tayyor bo'ladi.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Brokkoli
250 g
500 g
800 Vt
4-4½
7-7½
Ko'rsatmalar
Taxminan bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. To'pgullarni poyallari
bilan taomning markaziga joylashtiring. 3 daqiqa kuting.
Bryussel karami
250 g
800 Vt
5½-6½
Ko'rsatmalar
60-75 ml (4-5 osh qoshiq) sovuq suv qo'shing. 3 daqiqa kuting.
Sabzi
250 g
800 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Sabzini bir xil o'lchamlarda to'rg'ang. 3 daqiqa kuting.
Gulkaram
250 g
500 g
800 Vt
5-5½
8½-9
Ko'rsatmalar
Taxminan bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. Katta to'pgullarni ikiga
bo'ling. To'pgullarni poyallari bilan taomning markaziga joylashtiring.
3 daqiqa kuting.
Qovoqchalar
250 g
800 Vt
3½-4
Ko'rsatmalar
Qovoqchani mayda qilib to'rg'ang. 30 ml (2 osh qoshiq) suv yoki bir bo'lak
sariyog' qo'shing. Yumshoq bo'lgunicha tayyorlang. 3 daqiqa kuting.
Baqlajon
250 g
800 Vt
3½-4
Ko'rsatmalar
Baqlajonni mayda qilib to'rg'ang va 1 osh qoshiq limon sharbati seping.
3 daqiqa kuting.
GE83K_GE83M_GE83A_BWT_DE68-04283A-05_RU+UK+KK+UZ_F.indb 31
2019-11-21 6:46:00
Содержание
- 2 содержание
- 3 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; в служебных столовых в офисах, магазинах и в других
- 7 Общие правила техники безопасности
- 8 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 9 Ограниченная гарантия
- 10 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ; МЕСТО УСТАНОВКИ; ВРАЩАЮЩИЙСЯ ПОДНОС
- 11 обслуживание; ОЧИСТКА; УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ
- 12 функции микроволновой печи
- 15 использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 16 УСТАНОВКА ВРЕМЕНИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ/РАЗОГРЕВ ПИЩИ
- 17 УРОВНИ МОЩНОСТИ; НАСТРОЙКА ВРЕМЕНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПИЩИ
- 25 ПАРАМЕТРЫ УСКОРЕННОЙ РАЗМОРОЗКИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ
- 26 КОМБИНИРОВАННЫЙ РЕЖИМ: СВЧ И ГРИЛЬ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 27 ЗАЩИТНАЯ БЛОКИРОВКА МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; РУКОВОДСТВО ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ ПАРОВАРКИ; УСЛОВИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ:
- 29 руководство по выбору посуды
- 30 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 32 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 33 РАЗОГРЕВ ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ
- 34 РАЗМОРАЖИВАНИЕ ВРУЧНУЮ
- 35 ГРИЛЬ
- 37 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 38 КОД ОШИБКИ; технические характеристики
- 39 заметки
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












