Микроволновые печи Samsung GE83MRTS/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek - 28
TAOM TAYYORLASH:
Oziq-ovqat
Porsiya
hajmi
Quvvat
darajalari
Tayyorlash
vaqti (daq.)
Ishlov berish
Artishoklar
300 g
(1-2 dona)
800 Vt
5-6
Jom bilan ichki patniz +
qopqoq
Ko'rsatmalar
Artishoklarni yuving va tozalang. Patnisni idishga joylashtiring.
Artishoklarni patnisga qo'ying. 1 osh qoshiq limon sharbati qo'shing.
Qopqoq bilan yoping. 1-2 daqiqa kuting.
Yangi uzilgan
sabzavotlar
300 g
800 Vt
4-5
Jom bilan ichki patniz +
qopqoq
Ko'rsatmalar
Ularni yuvgandan, tozalagandan va taxminan bir o'lchamlarda to'rg'agandan
keyin sabzavotlarni (masalan, brokkoli, gul karam, sabzi, qalampir) torting.
Patnisni jomga qo'ying. Sabzavotlarni savatcha bo'yicha taqsimlang.
2 osh qoshiq suv qo’shing. Qopqoq bilan yoping. 1-2 daqiqa kuting.
Muzlatilgan
sabzavotlar
300 g
600 Vt
7-8
Jom bilan ichki patniz +
qopqoq
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan sabzavotlarni bug'da pishirgich jomiga joylashtiring. Ularni
jomga soling. 1 osh qoshiq suv qo’shing. Qopqoq bilan yoping.
Tayyorlagandan va kutish vaqtidan keyin yaxshilab aralashtiring.
2-3 daqiqa kuting.
Guruch
250 g
800 Vt
15-18
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Bug’langan guruchni jomga joylashtiring. 500 ml sovuq suv qo'shing.
Qopqoqni yoping. Tayyorlagandan keyin yetilishi uchun oq guruchni
5 daqiqaga, jigarrang guruchni esa 10 daqiqaga qoldiring.
Po'sti artilmay
pishirilgan
kartoshka
500 g
800 Vt
7-8
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Kartoshkani torting va yuving hamda jomga joylashtiring.
3 osh qoshiq suv qo'shing. Qopqoq bilan yoping. 2-3 daqiqa kuting.
Dimlangan
go'sht yoki baliq
(sovutilgan)
400 g
600 Vt
5-6
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Dimlangan go'sht yoki baliqni jomga joylashtiring. Qopqoq bilan yoping.
Ushlab turish vaqtidan avval yaxshilab aralashtiring. 1-2 daqiqa kuting.
Oziq-ovqat
Porsiya
hajmi
Quvvat
darajalari
Tayyorlash
vaqti (daq.)
Ishlov berish
Sho'rva (sovutilgan)
400 g
800 Vt
3-4
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Jomga quying. Qopqoq bilan yoping. Ushlab turish vaqtidan avval
yaxshilab aralashtiring. 1-2 daqiqa kuting.
Muzlatilgan sho'rva
400 g
800 Vt
8-10
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan sho'rvani jomga joylashtiring. Qopqoq bilan yoping. Ushlab
turish vaqtidan avval yaxshilab aralashtiring. 2-3 daqiqa kuting.
Jem masalliqli
achitqili xamirdan
tayyorlangan
muzlatilgan
bulochkalar
150 g
600 Vt
1-2
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Masalliqli bulochkalarning yuqori qismini suv bilan ho’llang.
1-2 ta muzlatilgan bulochkalarni savatchaga yonma-yon qo’ying.
Qopqoq bilan yoping. 2-3 daqiqa kuting.
Mevali kompot
250 g
800 Vt
3-4
Jom + Qopqoq
Ko'rsatmalar
Yangi uzilgan mevalarni (masalan, olma, nok, olcha, o'rik, mango yoki ananas)
tozalagandan, yuvgandan va bir hil o'lchamdagi kubikchalarga to'rg'algandan
keyin torting. Ularni jomga joylashtiring. 1-2 osh qoshiq suv va 1-2 osh qoshiq
shakar qo'shing. Qopqoq bilan yoping. 2-3 daqiqa kuting.
Bug'da pishirgich bilan muomala qilish
EHTIYOT CHORALARI:
Bug'da pishirgich qopqog'ini ochayotganda juda ehtiyot bo'ling, chunki chiqayotgan bug'
juda issiq bo'lishi mumkin.
Tayyorlagandan keyin ushlaganda pech uchun mo'ljallangan qo'lqoplardan foydalaning.
+
Jom + Qopqoq
Jom bilan ichki patniz + qopqoq
GE83K_GE83M_GE83A_BWT_DE68-04283A-05_RU+UK+KK+UZ_F.indb 28
2019-11-21 6:46:00
Содержание
- 2 содержание
- 3 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; в служебных столовых в офисах, магазинах и в других
- 7 Общие правила техники безопасности
- 8 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 9 Ограниченная гарантия
- 10 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ; МЕСТО УСТАНОВКИ; ВРАЩАЮЩИЙСЯ ПОДНОС
- 11 обслуживание; ОЧИСТКА; УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ
- 12 функции микроволновой печи
- 15 использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 16 УСТАНОВКА ВРЕМЕНИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ/РАЗОГРЕВ ПИЩИ
- 17 УРОВНИ МОЩНОСТИ; НАСТРОЙКА ВРЕМЕНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПИЩИ
- 25 ПАРАМЕТРЫ УСКОРЕННОЙ РАЗМОРОЗКИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ
- 26 КОМБИНИРОВАННЫЙ РЕЖИМ: СВЧ И ГРИЛЬ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 27 ЗАЩИТНАЯ БЛОКИРОВКА МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; РУКОВОДСТВО ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ ПАРОВАРКИ; УСЛОВИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ:
- 29 руководство по выбору посуды
- 30 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 32 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 33 РАЗОГРЕВ ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ
- 34 РАЗМОРАЖИВАНИЕ ВРУЧНУЮ
- 35 ГРИЛЬ
- 37 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 38 КОД ОШИБКИ; технические характеристики
- 39 заметки
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












