Микроволновые печи Samsung GE83MRTS/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek - 22
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
26
Tomatli sousdagi
go'shtli bitkilar
265 g
2 dona
(1) Go'shtli bitkilar
(а) Oq non - 30 g, sut - 35 ml, Go'sht qiymasi
(mol yoki cho'chqa go'shti) - 130 g,
tuz - 1-2 g, murch-no'xot - 0,5 g
(b) To'g'ralgan piyoz - 15 g,
to'g'ralgan sabzi - 30 g, mol go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 100 ml
(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g,
tomat pastasi - 10 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Nonni sutga soling. Olingan qiymani qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda
yaxshilab aralashtiring (a). Ikkita sharcha yasang. Piyoz va sabzini chuqur
tarelkaga soling (b). Unga go'shtli sharchalarni qo'ying va bulonni qo'shing.
Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal
berganida aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan bulonga quying.
Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
27
Sabzavotlar vilan
birga qaynatilgan
kurka go'shti
315 g
Kurka biqin go'shti - 150 g,
to'rg'algan tsukkini - 50 g, to'rg'algan piyoz - 15 g,
to'rg'algan sabzi - 20 g, tovuq go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 100 ml
Ko'rsatmalar
Barcha massaliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon
qo'shing. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida biqin
go'shtlarini ag'daring, sabzavotlarni aralashtiring va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
2. Sho'rva menyulari
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1
Yormali kasha
260 g
"Gerkules" suli yormasi - 50 g, shakar - 5 g, tuz - 0,5 g,
qaynatilgan suv - 200 ml, sovuq sut - 100 ml
Ko'rsatmalar
Yormani chuqur tarelkaga soling, shakar va tuz qo'shing. Qaynagan suv, sut
qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2
Go'shtli solyanka
340 g
(1) To'rg'algan piyoz - 45 g, mol go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 350 ml
(2) Kavar - 7 g, qirilgan muzlangan bodring - 50 g,
tomat pastasi - 10 g, zaytun - 16 g, zaytun suyuqligi
- 20 g, dafna bargi - 1 dona, go'shtli assorti - 30 g,
mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi - 350 ml
Ko'rsatmalar
Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (1) bulonni qo'shing. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (2) qo'shing.
Barchasini yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
3
Karam sho'rva
340 g
(1) Qirilgan lavlagi - 50 g, to'rg'algan karam - 20 g,
qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz -10 g,
tomat pastasi - 15 g, shakar - 5 g
(2) Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi - 650 ml, dafna bargi
- 1 dona, sirka 9% - 5 ml (ta'bga ko'ra)
Ko'rsatmalar
Barcha (1) masalliqlarni katta jomga soling va qaynoq bulon qo'shing va
tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida dafna bargini qo'shing.
Yaxshilab aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
4
Tovuqli ugra
350 g
Vermishel - 10 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi
- 15 g, to'rg'algan piyoz - 10 g, tovuq go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 440 ml
Ko'rsatmalar
Vermishelni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Boshqa
masalliqlarni qo'shing. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang.
GE83K_GE83M_GE83A_BWT_DE68-04283A-05_RU+UK+KK+UZ_F.indb 22
2019-11-21 6:45:57
Содержание
- 2 содержание
- 3 инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; в служебных столовых в офисах, магазинах и в других
- 7 Общие правила техники безопасности
- 8 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 9 Ограниченная гарантия
- 10 установка; ПРИНАДЛЕЖНОСТИ; МЕСТО УСТАНОВКИ; ВРАЩАЮЩИЙСЯ ПОДНОС
- 11 обслуживание; ОЧИСТКА; УХОД В СЛУЧАЕ ДЛИТЕЛЬНОГО НЕИСПОЛЬЗОВАНИЯ
- 12 функции микроволновой печи
- 15 использование печи; ПРИНЦИП РАБОТЫ МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ
- 16 УСТАНОВКА ВРЕМЕНИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ/РАЗОГРЕВ ПИЩИ
- 17 УРОВНИ МОЩНОСТИ; НАСТРОЙКА ВРЕМЕНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПИЩИ
- 25 ПАРАМЕТРЫ УСКОРЕННОЙ РАЗМОРОЗКИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ В РЕЖИМЕ ГРИЛЯ
- 26 КОМБИНИРОВАННЫЙ РЕЖИМ: СВЧ И ГРИЛЬ; ВЫБОР ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ
- 27 ЗАЩИТНАЯ БЛОКИРОВКА МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; РУКОВОДСТВО ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ ПАРОВАРКИ; УСЛОВИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ:
- 29 руководство по выбору посуды
- 30 рекомендации по приготовлению; МИКРОВОЛНЫ
- 32 РАЗОГРЕВ ПИЩИ; РАЗОГРЕВ ЖИДКОСТЕЙ
- 33 РАЗОГРЕВ ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ
- 34 РАЗМОРАЖИВАНИЕ ВРУЧНУЮ
- 35 ГРИЛЬ
- 37 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ; устранение неисправностей и коды ошибок; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 38 КОД ОШИБКИ; технические характеристики
- 39 заметки
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












